Czy musza teraz byc wybory.?Czy aby chodzi o dowiezienie kogos na grzbiecie koronawirusa na prezydenta?
Pójdą tylko wyborcy PiS. Pomyśl logicznie :)
Niekoniecznie, emeryci i renciści raczej zostaną w domach, by ich wirus nie skosił :-) A tak na serio - nie ma szans, by wybory się odbyły, to by było skrajnie nieodpowiedzialne. Frekwencja byłaby bardzo niska a ryzyko ogromne. Nawet PIS nie jest tak głupi.
Akurat ty Vlad masz w temacie tyle do powiedzenia, co Żyd za okupacji. Nudzi ci się i zakładasz nowe wątki, aby zaistnieć? Święta za pasem. Już możesz zacząć porządki i wreszcie umyć te zasyfiałe od brudu okna, bo świata bożego przez nie widzisz i dlatego wali ci w dekiel.
Bedac na kwarantannie mozna isc na wybory tylko trzeba zaplacic 30tys. zl.
Nie h ida tylko pisowcy glosowac! Sami sie wykoncza I bedzie spokojnie!
Masz z tym jakiś problem 17:15 ? Udaj się do specjalisty ;)
Nie będzie żadnych wyborów, kwestia czasu kiedy wprowadzą stan wyjątkowy. Muszą się wydarzyć konkretne rzeczy, żeby tak się stało. Nie jestem wyborcom Pisu, ale tu zgadzam się z Kaczorem. Opozycja próbuje zaistnieć i grzeją ten temat.
róbcie screena, tak będzie zapewniam was ;)
Huj mnie obchodzą wybory, sam decyduję co robię, czego nie robię, nikt nie zmusi mnie do niczego, tym bardziej że jest pandemia
Prawdopodobnie wszystcy kandydaci opozycyjni wycofaja sie i na placu boju pozostanie jeden zawodnik,a to za malo aby mecz sie odbyl.
Dokladnie, takze wybory sie nie odbeda a Kaczynski niech nie naraza ludzi.
Kiedy by nie były zostanie ten sam prezydent.