Diabli wiedzą, przecież PiS boi się kompromitacji wyborczej 10 maja. Przecież od dwóch tygodni rząd drukuje karty, bo na pewno będą 10 maja, bo przecież, ktoś nakazał . A tu wiceminister PiS próbuje zrzucić odpowiedzialność na PKW, której PiS wcześniej odebrało wszystkie kompetencje. No tak jak to jest? Komediodramat.
Nie wiem o co Wam chodzi - ja wierzę w Sasina i Dudę, już raz perfekcyjnie zrobili wspólnie lot do Smoleńska. Dzięki czemu jeden jest prezydentem a drugi dzieli kasę dla partyjnych kolegów, rozdzielając stanowiska. To musi się udać!!
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/international/komorowski-porażka-pis-w-sejmie-będzie-początkiem-procesu/ar-BB13AMxw?ocid=spartandhp
Jak PIS-owi konczy sie panstwowa kasa to robi wybory aby kto inny posprzatal.
Jesteś skończonym debile gościu 21:59. Lot perfekcyjnie przygotowali TUSK z PUTINEM !!!
Pismo min. W. Stasiaka, które wyjaśnia kto był organizatorem wylotu do Smoleńska:
„Warszawa, 5 marca 2010
Pan Bronisław Komorowski
Marszałek Sejmu RP
Z upoważnienia Pana Prezydenta RP pragnę poinformować, że na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej w dniu 10.04.2010 w Katyniu Kancelaria Prezydenta RP organizuje przelot samolotu specjalnego. Obok Pana Prezydenta, w skład wchodzą przedstawiciele rodzin katyńskich, wojska, duchowieństwo, osoby zaproszone przez Pana Prezydenta. Liczba miejsc w samolocie jest ograniczona. Odpowiadając jednak na prośbę Pana Marszałka proponuje udostępnienie miejsc w samolocie dla 12 przedstawicieli parlamentu, po trzech z każdego klubu. W związku z koniecznością prowadzenia dalszych prac organizacyjnych proszę o przekazanie listy osób zgłoszonych na uroczystości.
Władysław Stasiak”
"Każdy kto będzie próbował zmienić miejsce lądowania prezydenckiego samolotu zostanie oskarżony o utrudnianie prezydentowi RP sprawowanie władzy." - Jarosław Kaczyński
I przyszedł marzec 2010r, I w TVP pojawił się prezydent RP z wystąpieniem.
Do sprawdzenia w archiwach TVP.
Oto co powiedział:
Ja i moja kancelaria przygotujemy wizytę w Smoleńsku. Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać - Lech Kaczyński.
Twoją ignorancję i zaprzeczanie faktom. Przypomnę, że w kancelarii zasiadali wówczas Andrzej D. i Jacek S.
https://www.prezydent.pl/archiwum-lecha-kaczynskiego/ludzie-prezydenta/ministrowie/
Na te chwile , według obowiązującego prawa wybory są
10-05-2020 i to są wybory w lokalach wyborczych
Z tego co się orientuje to te korespondencyjne to jeszcze nie są podpisane przez PAD i nie są opublikowane - także nie obowiązują
I nikt ich nie odwołał - nie słucham dwóch jarkow
Zapytaj się Felice, ona jest działaczką PIS w komisjach wyborczych. Ja pytam ale udaje, że nie widzi i nie odpisuje. Może tobie odpisze ta oszustka i krętaczka.
"Wszystko wskazuje, że amunicja jest kupiona dla polskiej policji do zwalczania (czytaj: zabijania) Polaków!
30 mln. OSTREJ AMUNICJI - (nie żadnej gumowej czy hukowej) – to akurat tyle, ile jest zdolnych do walki Polaków mieszkających w Polsce… plus z tymi Polakami, którzy powróciliby z tułaczki zarobkowej z Anglii, Irlandii, Szkocji, Niemiec czy Hiszpanii."