dla mnie ani to ani to, nie pójdę już na żadne wybory i nie przyłożę ręki do tego żeby ktoś nas okradał i nie wierzę żeby ktokolwiek coś zmienił oprócz zmiany na gorsze.
Ręka w nocniku.Zoboczyta.bałtom w tym kraju .W jakim kraju .jo nie znaju.
O jakich notowaniach ty piszesz gościu z 16:45? Czyżby o tych sondażach, które pojawiają się co jakiś czas w mediach? Dzisiaj był ciekawy artykuł na ten temat i wychodzi na to, że za grosz nie można im wierzyć. Oni robią po prostu na tym świetny biznes a te notowania nie wiele mają wspólnego z rzeczywistością. Jak jest na prawdę przekonamy się już za niecałe dwa miesiące..
20.17 wystartuj sam, pewnie będziesz świetnym kandydatem.
dla mnie to wybry powinny odbywac sie co miesiąc. jestem w komisji wyborczej i wybory o tyle mnie interesuje ze biore kase za nic nie robienie. trzeba wiedziec jak czerpac zyski z kłotni innych partii:) 200zł na ulicy nie chodzi,8 godzin siedzenia w komisji i nic nie robienia.
PROGRAM hmmm ,ludzie program to można najpiękniejszy napisać! ale która partia którykolwiek i kiedykolwiek zrealizowała ????? NALEŻY popatrzeć kto dane ugrupowanie reprezentuje.Kto tam rządzi? to przecież kierownictwa tych partii będą rządzić a nie inni posłowie.Program to można pisać w telewizji na kolejny dzień.W bajki proszę nie wierzyć!
Głosować należy,należy dokładnie przyjrzeć się ludziom ,którzy tam się pchają.Co co byli i nic nie zrobili to im dziękujemy lub tym co udawali ze coś robią dla kraju pożytecznego.Zdrowe wybory będą wtedy gdy będziemy głosowali na KONKRETNE osoby a nie partie.PPR już rządził za komuny a teraz pepeery w wilczych skórach
tylko PO wolę trudniej niż tragicznie
Janie, z laski swej nie zasmiecaj forum wpisujac wszedzie to samo
A w Wałbrzychu nie zatrzymali nikogo!Bo tam SWOI byli czyli z PLATFORMY!
Działacz polityczny, senator RP, żona, piłkarz, adwokat, uzdrowiciel - hehe.. Spoko wybór, a dośc ważny, gdyż o niezłą emeryturkę walczą ;)
Tinca a co powiesz o niejakim pośle z naszego województwa Konstantym Miodowiczu ?. Co myślisz na temat powstania biogazowi w Ostrowcu? . Jestem bardzo ciekawa twojego eksperckiego zdania
Polecam dzisiejszy artykuł w GW na kieleckich stronach odnosnie naszych obecnych parlamentarzystów, z których tylko 2 nie ubiega sie ponownie o mandat poselski." Nie możemy więc być z naszych posłów dumni" - to jedno ze stwierdzeń. Może więc dać sznsę tym którzy jeszcze maja werwę do działania a nie byli posłami nigdy wcześniej?
Cóż tam sędzia. Ewidentnie mówiła o kręceniu lodów. Są nagrania, tego się nie wyprze. Nie musi sędzia nam o tym rozstrzygać.
Lepiej w kiblu w McDonaldzie z g......a lepić klocki lego
niż w wyborach oddać głos na partię
Jarosława Kaczyńskiego
Że też się wszyscy trzej nie udławili.Trzech oszołomów byłoby mniej!!
"Lider Polskiej Partii Pracy Sierpień'80 Bogusław Ziętek zapowiedział w niedzielę w Szczecinie, że jego ugrupowanie ma kompletny program budowy dla młodych ludzi miliona mieszkań w ciągu pięciu lat." - tylko milion ale z tym co obiecal lider innej partii to juz Eldorado
LUDZIE! idźcie na wybory- partia jest nieważna. Pamiętajcie,że złych polityków wybierają dobrzy ludzi którzy zostają w domu.