Siejesz mowę nienawiści używając tego określenia Lichocioki jesteś z siebie dumny?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mowa_nienawi%C5%9Bci - może zerknij na definicję mowy nienawiści?
Mieszkaniec naucz się poprawnie pisać ( przegrały)
Teraz to pocałujta w dupę wójta.
Mieszkańcy wybrali zgodnie z demokracją bez narzucania im czegokolwiek.Brawo
Przepraszam,że tak zapytam.Jeśli będą jakieś wybory np.w Opatowie czy innym Siennie,to forum tez będzie blokowane?Wyszła cała prawda na jaw.Bałtów rządzi Ostrowcem.
Ty umiesz myśleć 07:24? Portal jest prywatny i na pewno nim nikt nie rządzi. To bardzo dobra decyzja, bo unika kłopotów z łamaniem ciszy wyborczej przede wszystkim uczestników Forum.
08:04 przestań pie,,,lić i się motać.Skoro portal jest prywatny,to gówno powinno obchodzić właściciela tego forum,że w jaśnie Bałtowie odbywają się wybory-jakieś wybory.Polityka przeżera mózgi coraz bardziej i robi niewolników w niby dem….tycznym kraju.Przeglądam wiele forów i nikt nie odpie...ala takich numerów.Mieszkańcy Ostrowca zawsze muszą się czymś wyróżnić.Szkoda tylko,że w odwrotną stronę.
Czy jak w Wąchocku będą wybory,to forum też będzie zamknięte?
Co dzisiaj gotujesz na obiad dla swojej rodziny? Jeśli oczywiście ktoś dopuści cię do tak odpowiedzialnej roboty, jak gotowanie, bo to przecież dla ciebie czarna magia. Taką jesteś dobrą, bystrą i zaradną gospodynią, matką i żoną, strażniczką ogniska domowego;)))
Prywatne forum,he ,he.Pod czyim nadzorem i pieczą?Dlaczego nawet takie forum musi być słusznie politycznie?Zamknąc opozycjonistom mordy,wyłączyć forum na czas niewygodny dla odmieńców.Prosta robota i jakże czysta.Obrazowo to wygląda tak:dostac w mordę od chama w walonkach czy dostać w mordę od dżentelmena w smokingu?Efekt taki sam.ale jaka róznica!!!!
12:52. Czytam, to co piszesz i widzą twoje niesamowite wzburzenie, zastanawiam się o co ci chodzi? Myślę, że ty najzwyczajniej manipulujesz i usiłujesz podżegać do rozróby. Tak bardzo przeżyłeś to, że forum nie było czynne przez dwa dni?Czy też tak przeżywasz, gdy właściciel sklepu na osiedlu zamknie sklep na tydzień, bo tak mu się podoba? Strasznie grubymi nićmi szyta jest ta twoja irytacja. Szukasz za coś zemsty na właścicielu forum i chcesz wzbudzić aferę? Zasmucę cię, bo nikomu oprócz ciebie nie przeszkadzało to, że forum było nieczynne, gdyż każdy normalny człowiek( nie chory psychicznie) ma swoje życie i ma co robić w weekend, a nie pisać idiotyzmy na forum tak, jak ty. Prowokację możesz uznać za nieudaną i zająć się wreszcie jakąś pracą.
Forumowicz,mnie to lata i powiewa,ze to forum było zamknięte przez dwa dni.Ja jestem ze starej ekipy forumowiczów i pisałem tutaj w czasach kiedy ciebie dopiero uczyli stawiania kroków.Nie wymądrzaj się swoimi dywagacjami,bo idąc twoim tokiem rozumowania,musiałbym się godzić na paradoksy,w które obfituje każdy dzień.
Udowadniasz swoim wpisem,że masz zryty łeb do kwadratu i wszędzie szukasz -jak nie jakiejś afery,to zemsty przypisując te przywary mnie.Nie uda ci się cwaniaczku srający pod siebie i popierający mniejsze zło.Dyskusje z takimi pacynkami jak ty,uważam za bezzasadną.Ty wiesz lepiej i niech tak zostanie.Szkoda mi tylko takich pajaców jak ty,bo poza marchewką nic nie widzisz.A ,że czasem pan w grzbiet przywali pejczem?No cóż.Takie prawo pana.
Nie zabieram jako admin głosu na forum, ponieważ oddałem je w Wasze ręce mimo, że czasami aż strach patrzeć jakie pomyje na siebie wzajemnie wylewacie.
Dzisiaj jednak napiszę, bo sytuacja powtarza się po raz kolejny. Zanim wyłączyłem forum na ciszę wyborczą ostatnią jak i tę poprzednią (referendum) rozmawiałem z Adamem Michcikiem Dyrektorem Delegatury PKW w Kielcach. Jeżeli ktoś z Was ma ochotę odpowiadać za złamanie ciszy wyborczej, to proszę bardzo, można to świadomie lub nie, zrobić w wielu miejscach w internecie. Co do prywatności forum to wszystkie dane właściciela forum są w zakładce kontakt. Forum jest pod moim nadzorem i tak się składa, że też jestem jego właścicielem. Proszę tylko pamiętać o tym, że insynuacje, na które sobie kilka osób pozwala, mogę się różnie skończyć. Dziękuję tym użytkownikom forum, którzy rozumieją całą sytuację. A tych, którzy nie rozumieją, proponuję założenie własnego forum, na którym będą łamać cisze wyborczą, a także dopuszczać się innych przestępstw, ściganych przez odpowiednie organy.