Nie mogę patrze na tę niemiecką urode i charakter, przełączam natychmiast.
Nóż osadzony na drewnianym kiju był zatruty, dlatego rozległe uszkodzenia neurologiczne. Najprawdopodobniej żołnierz w momencie, kiedy Kosiniak Kamysz dwa dni temu mówił że stan żolnierza jest stabilny, on już nie żył. Dziennikarka Onet słysząc te słowa ministra obrony zadzwoniła do swojego redakcyjnego kolegi Piotra Lisieckiego "co on mówi, przeciez ten zołnierz nie żyje. Po sprawdzeniu w klinice, faktycznie zolnierz nie zyl. Rezim Tuska chcial tę informację utrzymać w tajemnicy na potrzeby kampanii wyborczej.
* nie Lisiecki a Stankiewicz - 20:16
Kto to jest ta blondyna która straszy piekłem, wie ktoś?
https://www.youtube.com/shorts/Tcy_NMdhaBA - Braun i niemiecki instytut.
NIE dla zdrajców Polski..oszustów i fałszywych kłamców
GŁOSUJEMY NA PRAWICĘ. GŁOSUJEMY ZA EUROPĄ OJCZYZN A NIE SUPER PAŃSTWEM!
CHCEMY BYĆ WOLNI OD BERLINA I MOSKWY !!! AMEN.
Na zachodzie ludzie mądrzejsi co widać po wynikach wyborów.
Prawica wygrywa we Francji..mafia korporacyjna w panice.
POtworzyły się struktury jak za komuny w całej Europie..zaczęli kierować ludźmi i wbrew ich woli..takie centralne zarządzanie jak było w komunie przez dygnitarzy partyjnych..nic z prawdziwej demokracji więc naród zaczyna się buntować. Szale przeważyło ujawnienie powiązań z Putinem i ruskimi firmami.
Dostał Tusk w ryja od wyborców Obajtkiem, Kamińskim i Wasikiem.
Wara od prawdziwych patriotów i Polaków.
Chodzi legenda, że w szeregach PO i PiS jest tylko jeden prawdziwy polski patriota.
Kandydaci, którzy uzyskali mandat:
Polska 2050 Szymona H. + PSL
JARUBAS Adam Sebastian 81 674 głosów | 5,49%
Konfederacja
BRAUN Grzegorz Michał 113 746 głosów | 7,64%
Koalicja Obywatelska
SIENKIEWICZ Bartłomiej Henryk 254 324 głosów | 17,08%
MARCZUŁAJTIS‑WALCZAK Jagna Kinga 58 550 głosów | 3,93%
PiS
SZYDŁO Beata Maria 285 336 głosów | 19,17%
MULARCZYK Arkadiusz 93 551 głosów | 6,28%
TARCZYŃSKI Dominik 210 942 głosów | 14,17%
Wczoraj oglądałem taki stary film pt. "Złoto dla zuchwałych" i tak sobie pomyślałem...
Nie uważacie, że Clint Eastwood gdy był młodszy, to był podobny do Adama Jarubasa?
Ciekawe czy Bodnar przypadnie swoją była asysystentke w RPO do mi ustępstwa sprawiedliwości, skoro Tusk nie będzie już w PE. Ona w Brukseli broniła przecież krowy przed gwaltami. Przydałaby się.
Mordę jarubasa to widziałem przy drogach od samego Krakowa..ciekawe kto finansował kampanię