Ten pan juz pokazal jak byl w sejmie co dla niego sie liczy. Jest taki sam jak ta cala reszta.
Jestem za Janem Szostakiem!!! Tylko on się nadaje!!! Janek, wróć!
już wiadomo, że Wicek Górka jest spacyfikowany przez Tomcia Paluszka. Paluszek obiecał mu coś, a Górka się z tego ucieszył. Ponoć mu będzie lepiej na Winnicę dojechać z Iłżeckiej niż z Głogowskiego...
11:12 już wiadomo? a co Ty menadżer Górczyńskiego że taki 100% poinformowany jesteś? :/
bez roznicy byloby gdyby jarek g. zostałby prezydentem bo i tak z za plecow rzadzilby ten sam czlowiek potrzeba jest wybrac kogos spoza elity tylko nie ma takiego kandydata
Chyba tylko ludzie którzy nie maja pojęcia o polityce, uważają, że można być w tym wszystkim niezależnym :/
a to zobaczymy ;) a ty się tak nie denerwuj. widać też wiesz, tylko się boisz, żeby "za wczesnie" się nie wydało...
szkoda Górki, ale to jego wybór...
Ja się bać nie muszę, tu nie o mój tyłek ani stołek chodzi ;)
czyli gorka nie odpuszcza albo poprostu zbyt glosno sie mowi o tym ze jarek w. nie zostanie przez narod wybrany wiec trzeba innego kandydata byleby byl z partii :)
I CIAGLE KOLESIOSTWO NIC SIE W TYM PIERDNU ZWANYM oSTROWCEM NIE ZMIENI UKLADY UKLADY I UKLADY POPROSTU OPADAJA
Jasiu Szostak - tylko ty na prezydenta!!! Stara gwardia i pół młodej liczy na ciebie!!!
tylko nie tennnn prosze bo znowu syf zapanuje w naszym mieście !!!!!!!!!
Syf jest i teraz. Jak będzie Jasiu - będzie inny syf. Jesteśmy już do tego przyzwyczajeni. Więc niech będzie Janek!!! Gość St.: jak pojawi się osoba warta głosu wyborczego, to daj znać.