Od kilku dni jest trochę głośniej o rejestracji komitetów wyborczych, przedstawianiu kandydatów na włodarzy i radnych do samorządów. Mam takie przemyślenia...zastanówmy się, jak nas reprezentowali nasi przedstawiciele w samorządzie do tej pory, myślę o tych którzy kandydują kolejny raz, czy dla wszystkich tak samo byli dostępni, pomocni...zadajmy pytania tym, którzy będą się prezentować na spotkaniach przedwyborczych. Nasze małe ojczyzny mogą być naprawdę fajnym miejscem do życia, jeśli pozwolimy na rządzenie odpowiednim ludziom. Szanujmy swój głos, ten pojedynczy też ma znaczenie.
Dodam, iż nie jestem za żadną z opcji politycznych i sam nie wiem jeszcze na kogo oddać głos w swojej gminie.
Wyraźmy co czujemy dokonując swoich wyborów.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Nie idę na żadne wybory, nigdy więcej! Moja rodzina też!
A co w ościennych gminach? Też mogą zajść zmiany we władzach.
Tak dla samorządu i perspektywy. Tylko w ten sposób sprawimy że PiS pójdzie w PiS du
Nie kłućmy się. Pamiętajmy że jesteśmy jednym
Mogę być z Tobą jednym jak napiszesz 20 razy słowo "kłóćmy". ;)
Gościu 19:57 to jest elektorat KOalicji 13 grudnia. Być może nawet po liceum ogólnokszałconcym, zatrudniony w Zakładzie Usłuk Miejskich:)
Tak dla samorządu zdecydowanie mowimy nie.
Dość kolesiostwa KWW Górczyński.
Rozliczcie się i grzecznie odejdzcie.
Do 20:12
Rozliczyć do ostatniej złotówki. A jako kara konfiskata majątku w całości. Włącznie z przepisanymi majątkami na współmałżonków oraz podatek 75% od nieujawnionych dochodów
I spokojnie wtefy wsadzić do więzienia a min 10 lat.
Wszystkich złodziei samorządowych.
Ludzie obudźcie się
Nie głosować na osoby z dawnego KWW Górczyńskiego.
Teraz przemianowali się na Tak dla samorządu.
To jest ta sama klika, która dalej chce trzymać władzę w mieście i powiecie i obdzielać się wzajemnie dobrze płatnymi stanowiskami.
Ilu ciebie jest? Wasza wysokość
19:55 tak poważnie, polecam słownik ortograficzny.
Do 11:02
Jak ktoś nie ma co wnieść konkretnego do wątku to próbuje zabłysnąć za wszelką cenę. Nawet własną głupotą. Czasami pisząc z palca na telefonie nie zawsze literówka jest poprawna. Ale tłumoku ty nie masz pewnie takiej wyobraźni
Proszę więc nie zaśmiecać treści. Kup sobie ten słownik. I wypowiadaj się np. na forum u prof. Miodka
20:16
Weź przestań robić z siebie pajaca. Najpierw robisz błędy a teraz się mądrzysz.
Miodu się pisze. Miodek to masz w uszach