Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Wybory w OSM (Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej) w czerwcu 2017 r.

Drogi Gościu z 10;07Czy to Pan przewodniczący Rady tak mi odpisuje ja jestem kobietą i zawsze będę za młodymi osobami które chcą działać a nie za stetryczałymi działaczami gdzie którzy nie wiedzą co to jest własność prywatna a 90 % mieszkań w Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej jest własnością prywatną, Zarząd i Rada Nadzorcza są wynajęci do pracy i niech sobie nie uzurpują że oni co mówią to tak musi być.Bo to co chce właściciel to trzeba wykonać tak jest kiedy zarządza sięludzką własnością.Ty gościu chcesz korzystać z emerytury i diet członka Rady a może i z komisji przetargowej. W OSM panuje nepotyzm i kto na to pozwala rada.Czemu OSM nie oddało na garnuszek UM działalności domów kultury,odpowiem bo jest bardzo bliska współpraca z miastem Pani Renduda Dudek czy Pani Rogalińska.Dlaczego te same firmy wygrywają przetargi na wszelkie usługi.Dlaczego puste mieszkania ni są sprzdawane.Więc gościu trzeba zakasać rękawy i zmienić Tą sytuacje w OSM,a nie odradzi młodym

Gość_Halina dziewczyna
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Wybory w OSM (Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej) w czerwcu 2017 r.

Co roku jestem na walnych zgromadzeniach w Spółdzielni na Kochanowskiego na które przychodzi ok 50-60 członków spółdzielni młodych osób na palcach policzyc. Jeśli Państwo (członkowie spółdzielni) tylko tu będziecie na forum się wypowiadac a nie przyjdziecie na walne zgromadzenie to nic się nie zmieni .

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A Pani Renduda Dudek i Prezes to nie powinni już odejść na emeryturę?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 99

Odp.: Wybory w OSM (Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej) w czerwcu 2017 r.

Byłem w ubiegłym roku na takim zebraniu w ODK.Chciano mnie wyprosić bo w dniu tym spotkanie odbywało się z członkami osiedla 25lecia.Trochę byłem w szoku pomyślałem,jakie to ma znaczenie przecież jestem członkiem tej spółdzielni.Nie mogłem głosować i zabierać głosu.Zauważyłem spostrzegawczość pracowników i zainteresowanie moja osobą.Zachowanie tych ludzi wydawało się dziwne a czytając posty w tym wątku można domniemywać że coś ma się na rzeczy.Moim zdaniem walne zebrania powinny odbywać się jednego dnia ze wszystkimi członkami spółdzielni.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ale walnąłeś - chyba na stadionie cha,cha , i disco polo dla rozrywki

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

18:24. Droga Halino, muszę Cię rozczarować, ale nie jestem Panem Przewodniczącym Rady. Przykro mi, że Cię zawiodłem.Tak nawiasem mówiąc, to zadziwiająca jest twoja obszerna wiedza na temat kulisów funkcjonowania Rady i całej OSM, ale nie boisz się tak imiennie stawiać zarzutów publicznie? Ktoś może się poczuć zniesławiony, a historia tego forum zna już przypadki nieoczekiwanych zaproszeń do odwiedzin w KPP i udowodnienia słuszności zarzutów. Odważna jesteś.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Drogi gościu czemu mnie straszysz ty naprawdę jesteś związany czy związana z tą Radą jakie ja napisałam pomówienie w którym miejscu i momencie czy kogoś pomówiłam.Musi cię boleć że namawiam młodych ludzi i członków OSM do uczestnictwa w Walnym Zebraniu wiedz jedno że ja naprawdę jestem zorientowana w pracy Rady i Zarządu OSM ja mam podstawy do zgłoszenia do Prokuratury złych decyzji czekam właśnie do walnego zebrania i jakie zapadną decyzje.Pozdrawiam cię gościu z 19;51 z wczoraj

Gość_Halina członek OSM
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

15:41. A poza tym, to ci nic nie jest? Bierz systematycznie leki.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Mnie nic nie jest ty masz jakieś frustracje czy fobie tak jak pisałam jesteś w jakiś sposób powiązany z Radą więc głowa do góry ludzie zrobią weryfikacje na ZPCZ,bież na uspokojenie.

Gość_Halina członek OSM
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

09:22. Sorry za szczerość, ale myślę, że w twoim przypadku leczenie ambulatoryjne jest zbyt łagodną formą terapii. Myślałaś o tym, żeby zająć się swoim życiem, zrobić porządki w domu, umyć okna, wyjść na spacer i zobaczyć jaka piękna jest wiosna? Nie wiem czy zauważyłaś, że wszyscy cię olewają i nie dyskutują z tobą. Mnie też już się znudziła ta bezsensowna konwersacja. Nie obraź się, ale nie licz na mnie dłużej. Dużo zdrowia życzę, ze szczególnym uwzględnieniem zdrowia psychicznego.Głowa do góry, każdy ma w życiu gorsze chwile.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Twoje słowa brzmią jak byłego komucha, ja cały czas zajmuje się swoim życiem bo to co robię to bronie swojej własności aby nie została zniszczona przez złe działania i decyzje czego ty nie rozumiesz, wiec ci przypomnę Gościu z wczoraj 11;43.Wiedz że 90% mieszkań w OSM jest własnością prywatną a nie Zarządu czy Rady wy pracujecie na nasze zlecenie i nie możecie zaniedbywać naszego Majątku lub działać na jego szkodę.Twoje konwersacje są denne próbujesz mnie uszczypać i obrazić i zniechęcić abym nie zachęcała młodych do lepszego działania niż twoje

Gość_Halina
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 100

18:24.Zdaje mi się, że komuś marzy się "dobra zmiana" i rządzenie z tylnego siedzenia. Skądś jakby znajomy scenariusz. Wiadomo, że młodymi się łatwiej manipuluje i wszystko można wmówić. Jak widać marzenie o byciu bohaterem narodowym lub chociaż na skalę miasta powiatowego Ostrowiec jest bardzo silne, to może trzeba pokazać twarz i osobiście zmierzyć się z rzeczywistością oraz wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i słowa?????

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

gość 12:30

Spokojnie bo to członkowie zdecydują komu zaufać mają.Nie nakręcaj się niepotrzebnie.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

13:59. Dlatego jestem spokojny.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Gościu 11:43 psychika to chyba tobie siada przed Walnym.... Pewnie w obawie przed utrata koryta. Przyzwyczajenie to bardzo zły stan rzeczy i trzeba go jak najszybciej zmienić:))

Zdrówka życzę!

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Obecny Zarząd NIE ma racji bytu!!!!

Członkowie Spółdzielni Krzemionki, ,,APELUJĘ OBUDŹCIE SIĘ"

bo skończycie jak Spółdzielnia Mieszkaniowa,, HUTNIK' z Komornikiem i Sądami!!!!

Gość_Członek SMK.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 133

To wyniki wyborów już znane?

Gość_Członek taki, jak Wy
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 112

O a gdzie tak zakasywales te rekawy?czas na zmiany a nie chowac karteczki w te rekawy bo pamiec szwankuje?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę