Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wygrana na loterii 100 000 000 złotych (sto milionów) w Bodzechowie

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1490 | Najnowszy post
  • Wygrana na loterii 100 000 000 złotych (sto milionów) w Bodzechowie

Dzisiaj w kolejce do kasy dwie baby gadały, że jednej się przyśniło, że w Bodzechowie ktoś wygrał 100 mln złotych i że wszystko rozdał mieszkańcom gminy

Gość_nom
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wygrana na loterii 100 000 000 złotych (sto milionów) w Bodzechowie

No i te baby się zastanawiały razem z kasjerką ile to wyszło na mieszkańca i kasjerka wuliczyła na kasie, że to wychodzi jakieś 7397,54 zł na mieszkańca

Gość_kasa
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czyli jak ktoś z Bodzechowa jak zarabia 8000 na reke to musiałby harować przez 13518/13=1126,5 lat, czyli np taki Mieszko I jeszcze by nie zarobił na wszystkich z gminy Bodzechow takiej kasy ale nie wiem czy Mieszko był kiedyś w Bodzechowie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Wygrana na loterii 100 000 000 złotych (sto milionów) w Bodzechowie

Tyleśta byście mnie widzieli jakbym wygrał

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Admin kasuj wątek. Wprowadza w błąd tytułem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale każdy musi odprowadzić podatek do fiskusa od darowizny, nie ma nic za darmo. Ja tam łapy nie wyciągam po tą kasę bo skarbówka będzie mnie prześladowała.

Gość_heniek
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja tam mógłbym zapłacić podatek od wygranej. Ile z siebie oddasz, tyle bedzie miała Polska.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

To zapłać ten podatek dla Polski. Wygrasz później.

Gość_.
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mało płaci już podatków? jeśli tak, to zaraz będzie płacił więcej. Rząd już o to zadba.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę