Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Wykańczanie firm, wzrost bezrobocia - 4 tys. minimalna

Wreszcie głos rozsądku. Od tygodnia straszą podwyżkami. Że wszystko pójdzie w górę. Bzdura. Nic nie pójdzie. Ekonomiści o kant pupy rozbić. Skoro płaca minimalna ma wpływ na wysokość cen to obniżyć ją 4x. Wszystko będzie warte 25% obecnej ceny.

Taki błąd logiczny.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

Odp.: Wykańczanie firm, wzrost bezrobocia - 4 tys. minimalna

Człowieku 07:03. Nie strasz bo nikt się już nie boi takich wizji. Będzie mnie stać na wszystko, w sumie już mnie stać. Cudów nigdy nie wymagałem i nie wymagam. Po prostu chcę godnie żyć a praca ma mi to zapewnić. Dzięki obecnemu rządowi widzę że jest to możliwe i żadne Twoje straszenia nie odwiodą mnie od zagłosowania na najlepszy rząd jaki nam się trafił od trzydziestu lat.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ostrowiecki Janusz biznesu płakał jak to czytał

Gość_keramzyt
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pozostaną na rynku najlepsze firmy które najlepiej płacą.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Najlepsza jest firma która do rozładunku tira potrzebuje CV i LM.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 49

a co będzie robić reszta bezrobotnych?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 40

13:21. Dlaczego się ograniczasz? Możesz przecież napisać, że taki rząd, jak obecny nie trafił się nam od ostatnich rozbiorów Polski. A co, nie żałuj sobie. W propagandzie sukcesu, nie ma żadnych ograniczeń...... do czasu sprawdzenia jej na własnej skórze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Faktycznie, tak zły rząd od ostatnich rozbiorów jeszcze się nie trafił. Jest to najgorszy rząd w trudnej historii RP.

Gość_antek z lożyKopernik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A który był najlepszy dla ciebie ruski trollu z 14:37?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

Tego nie wiem gościu 14:02. Piszę tylko o tym, co sam przeżyłem na własnej skórze. Dlatego napisałem o ostatnich trzydziestu latach. Proste.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z tego wniosek, że w ogóle nie uważałeś na lekcjach historii, albo żyłeś w tym czasie innym wymiarze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem gościu 14:15. Ja pisze tylko o tym, co sam obiektywnie czuję. Lekcje historii są dla mnie raczej subiektywne. Jak dla mnie to najlepszy rząd jaki był od 1989 roku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 46

to samo o tobie można powoiedzieć ,powtarzam.to najgorszy rzą w historii RP,.który najbardziej ze wszystkich rządów na dziesiątki lat zadłużył kraj żeby go.dorżnąć, rząd ktory najwięcej ZŁA uczynił obywatelom.chociażby tylko.przez samo 5G, rząd który ma krew na rękach, krew dzieci umierających na białaczkę limfoblastyczną i glejaki z powodu stałego wystawienia na pole elektromagnetyczne i pola torsyjne 5G

Zgłoś
                          Odpowiedz

Dziwnym trafem antoś ty jeszcze żyjesz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"z powodu stałego wystawienia na pole elektromagnetyczne i pola torsyjne 5G" jest jeden mały problem z tymi twoimi wywodami obecnie u nas dopiero jest testowana i to na małym obszarze sieć 5G .

"najbardziej ze wszystkich rządów na dziesiątki lat zadłużył kraj" nie przejmuj się tym od początku tzw.TRANSFORMACJI mówi się nam że musimy pocierpieć żeby następnym pokoleniom było lepiej .Zawsze się znajdzie ktoś komu nie pasuje ale są pozory demokracji i możemy sobie wybrać czy chcemy sobie pożyć w jakimś tam dostatku czy pocierpieć w imię bliżej nieokreślonej przyszłości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 48

Ciebie to nikt na poważnie nie bierze Antek więc sorry memory jak to się kiedyś mawiało. Akurat to, o czym piszesz każdy rząd by wprowadzał. My tu o czymś innym dyskutujemy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego dyskryminujesz tu kogoś na tym forum? Kim jesteś, że czujesz się do tego uprawniony? Jesteś ograniczonym umysłowo trollem i najchętniej wyeliminowałbyś wszystkich, którzy mają inne, własne zdanie niż ty w przekazach dnia. Za dużo sobie gostek pozwalasz. Jak jesteś za głupi do roli trolla, to przyznaj się i zrezygnuj, a nie rządź tu na forum.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Inni mogą bo to politycy są dla nas a nie jak w tym chorym naszym kraju ODWROTNIE.

#stop5G w Szwajcarii. Mieszkańcy zgłosili sprzeciw wobec prawie wszystkich pozwoleń na budowę anten 5G. De facto wprowadzili w życie Moratorium na 5G.

https://mieuxprevenir.blogspot.com/2019/09/switzerland-5g-opponents-block-320-or.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+TowardsBetterHealth+(Towards+Better+Health)&m=1

Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -