21.49, taki jaki kupisz, taki Ci wlewają. Widzisz nazwę, i to że nie jest otworzony. Jak wszystko nie wejdzie Ci do zbiornika, to resztę zabierasz. Wymieniam tam olej w dwóch samochodach, i nie mam nigdy problemu. Mówię o Żabiej oczywiście.
A ja ostatnio wymieniałem na KOLONI R... i to z beczki Castrol 5W30 i byłem przy tym jak nalewał z beczki wyszło taniej niż z opakowania i nie narzekam.Podobnie na Żabiej tez brałem z beczki tylko raz zgłupiałem i do 18 letniej Vectry wlałem płukankę do silnika przed wymianą i troszkę się rozszczelnił :)
Olej w Domi kosztuje 108zł. W sklepie gdzie wymieniają gratis olej kosztuje 135zł.
16.24, tylko jak kupisz w Domi, to nikt ci gratis go nie wymieni, także do ceny 108zl dolicz sobie koszt wymiany.
Ciekawe kto wymieni za 20 zł olej ja płace mechanikowi 50 zł
Kiedyś była darmowa wymiana oleju na ulicy Żabiej przy zakupie oleju u nich.Czy w dalszym ciągu to działa?
Tak, kilka dni temu wymieniałem
Nic nie jest za darmo.Można kupić olej taniej , ale trzeba zapłacić za wymianę. Na jedno wychodzi.
14.29 gdzie kupie taniej mannol 10w40 niz 17 zl/litr??
Dzisiaj wymieniałem tam olej,jest niby droższy,niż w internecie o około 20 zł,ale przesyłka kosztuje 15 zł.Suma sumarum lepiej się opłaci wymienić tam olej,bo wymiana u mechanika kosztuje 50 zł,a jeszcze śą kolejki,a tam wymiana jest od ręki.