Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wymiana rozrządu

Ilość postów: 12 | Odsłon: 713 | Najnowszy post
  • Wymiana rozrządu

Gdzie wymienię rozrząd w dużym busie,auto nie mieści się do zwykłego garażu warsztatowego?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wymiana rozrządu

To taki duży bus, ze się nie zmieści? A na zewnątrz się nie da? To pytaj tam gdzie ciężarówki naprawiają.Wszyscy mają takie niskie wjazdy?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bus plandeka na 10 ep raczej nie wchodzi do garażu dla osobówek

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie wszyscy maja tak niskie garaze to raz. Po drugie, to chyba mozesz rozłozyć stelaż plandeki.Ale to już Twój wybór.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Autokuźnia ma chyba wysoką bramę.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Wymiana rozrządu

Doradco z 8:07 czy ty wiesz o czym mówisz?,stelaż jest stały to raz, a "kurnik" sobie odpiłuje na czas wymiany.Skoro pytam gdzie to zrobię to znaczy że pytałem w wielu miejscach i większość ma niskie warsztaty a na zewnątrz nie chce tego robić.Warsztaty od ciężarówek ceny mają min 3 razy większe niż taka wymiana w busie bez wysokiej zabudowy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Wymiana rozrządu

Zadzwoń do Roja Bednarski na Samsonowicza wiem, że naprawiają, ale cen nie znam.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Masz naprawdę gosciu problem, bo zamiast napisać- mam busa z kurnikiem o wysokosci np. 3,2metra . Jest grdzieś zakład ktory ma taka wysoką bramę wjazdową? No ale ty się pytasz i mędrkujesz jak zawodowy tirowiec na parkingu, a ty tyko busiasz jestes.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu 17:17 napisałem wyrażnie "duży bus,nie mieści sie do garażu dla osobówek" wiec średnio rozgarnięty gość domyśla się że auto jest wysokie.Rece opadają jak dajesz rady typu zdemontuj stelaż plandeki,(trzeba go zdjąć razem z platformą i trzeba pewnie do tego mały dzwig albo 8 chłopa) moze cała zabudowę zdejmę,problem jest z kurnikiem bo sie go zdjąć za bardzo nie da.Idąc twoim tokiem myślenia to może kabine zdejmę jeszcze i pojadę na wymianę,albo silnik wyciągne i zawioze do mechanika.Jak byś miał trochę pojęcia to byś bzdur nie pisał,próbujesz błysnąć fachową wiedzą a barana z siebie robisz.Zadałem proste pytanie a tu się filozof teoretyk znalazł,typu "chce ustawić zbieżność,mam przyjechać autem czy same koła wystarczy podwieść"

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A mówiłem, żeś busiasz co w kurniku pieje? haha

Wiesz mnie to rybka co zrobisz i ile zapłacisz. A co do wiedzy, to gościu jestem od cieżarówek i busów mechanikiem z 20 letnim doświadczenie. Na parkingu na wyjeździe nie raz wymieniało się i reperowało nie takie gówna. papa

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale sie ubawiłem ,mechanik i takie brednie pie..li-mechanik ale od ptaka ale w spodniach.Synku idzi na fejsika o tam próbuj zabłysnąć

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kogucik z kurnika z metra cięty po fakultecie parkingowym piórka strzeży. Ubawiłem sie z ciebie.Własnie pauzę robimy i usmiech mamy. Dzieki ci "drajwer"

Gość_pokemon
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -