Dni.19.września na ul.11-listopada o godz. 15.miał miejsce wypadek ,wewnątrz busie katrina "M" wypadek.Na skutek tego złapałem 4 żebra.Szukam świadków tego zdarzenia. Mój telefon 518 583 025
To jak złapałeś to dawaj do piekarnika z sosem miodowym, mniam mniam będą :)
Nikt nie chce się włóczyć po sądach,ja raz zgłosiłem na Policję kradzież samochodu i miałem z tego powodu duże problemy,wręcz byłem posądzany o kradzież.
Ludzie prawdę piszą, ładnie i przepisowo to jest tylko na filmach o policjantach i policjantkach a rzeczywistość odmienna ,kto chce pomóc to często staje się ofiarą dlatego ludzie nie chcą zeznawać.
Już do Ciebie dzwonię... Tylko odbieraj.
Czemu ludzie jesteście tacy podli. Ktoś potrzebuje pomocy w danej sprawie , nie możesz pomóc, zamknij po prostu ryj, a nie pisz głupot. Staram się być grzeczna, również słownie , ale na ostrowieckim forum się nie da.
Również zauważyłem od pewnego czasu, że chamstwo na tym forum zwycięża. Admin na to nie reaguje. Owszem zamyka się wątki, gdzie ludzie wyrażają jakieś sensowne opinie. Wyłączony, jeden z wielu wątek np. o pozwie Tuska w sprawie filmu "Nasz człowiek w Warszawie".
Może boją się o wypowiedzenie umowy na wynajem lokalu. Cech Rzemiosł to zawsze był matecznik lokalnej PO.