Czym się przejmujesz debile sami się wyeliminują jedynie szkoda niewinnych ludzi którzy trafią na takich debili.
AI wyeliminuje wszelkie problemy tego świata. Melexy bez kierownicy i kierujących, zakłady pracy bez pracowników, świat bez wojen , bez żołnierzy, bez policjantów, bez lekarzy, bez gotówki z totalną kontrolą i inwigilacją na każdym kroku dla tych którzy jeszcze zostaną . Skok technologiczny wyeliminuje wszystkie wasze dzisiejsze problemy ... Forum ostrowieckie bez forumowiczów . :D
10:06 Ok trzydzieści lat temu rozmawiałem z pewnym ... człowiekiem mówiąc mu że to tylko kwestia kiedy telefony stacjonarne znikną i zostaną zastąpione cyfrową łącznością bezprzewodową . Gdy powiedziałem że będzie można nawet widzieć się w trakcie tych połączeń uśmiechnął się pobłażliwie i ... wypowiedział podobne zdanie do tego jakie ty właśnie napisałeś. :D:D:D. Spotkałem go jakiś rok temu i wspomniałem o tej fantastyce. Nie miał nic do powiedzenia . Dziś niestety już nie żyje . Fajny chłop był z niego ale przeszedł juz do historii, a świat się nie zatrzyma .
Nosz kuźwa jasnowidz, może takie twoje przeznaczenie, weź może się zastanów nad sensem życia. Może się już nie opłaci i tak cię maszyna zastąpi, nawet może już jesteś maszyną lub AI i tego nie wiesz. Serio jajów se nie robię, tylko bekę.
13:26 "Nosz kuźwa jasnowidz" - dzięki :) . Jasnowidz z Ostrowca a nie z Człuchowa. Dzięki za inspirację chyba zacznę się lansować ... :D:D:D
Rozwiń wypowiedź. Tyle to dzieci w klasach 1 do 4 są w stanie wybełkotać odrywając się na chwilę od "smerfona". :D:D
Po co ci debilu z 11:36 tłumaczyć jak 4 dni myślałeś i nadal jesteś debilem i nie rozumiesz he he he he he he he he.
Nie siedzę złotko tak jak ty non stop na tymże zacnym i kulturalnym forum. Może zatem poświęcisz chwilę i rozwiniesz swą myśl oświecając mnie swą mądrością i przy okazji innych czytelników. Daj upust swej inteligencji. Nie blokuj się. Więcej treści mniej wymiocin.
Inni się nie domagają tylko ty dziadu, jeśli nie był byś debilem to byś zrozumiał. Nie mam zwyczaju zniżać się do takich debili i poziomów jakich reprezentujesz i na tym debilu zjebany zakończę. Tyle i aż tyle debilu .
14:18 Heheh. Co ty jesz że tak "rzygasz" ? Masz rację kończ waść ... wstydu sobie oszczędź.
Stary dziadu i debilu jak już przytaczasz powiedzenia to rób to jak należy,a nie pod siebie capie stary.
16:53 O widzisz . Nareszcie się podpisałeś. Zawsze się podpisuj jako Młody. Wtedy wiadomo żeś młody i g... i że nie warto poświęcać ci czasu bo życie będzie dla ciebie najlepszym nauczycielem.
Ktoś na ciebie leje ciepłym moczem dziadu,a ty debilu swoje. Dobrze ci,, młody " napisał.
11:11 Zamień proszę tą szklaną kulę na jabłko. Może jak będziesz głodny to go zeżresz a nam oszczędzisz takich wizji.