pisowski lud tego nie zrozumie - dla nich zero i kaczy człowieczek to prawie bogowie
A dla złodziei zdrajców i oszustów z po ??? Kolaboracja z mafią korporacyjną aby tylko osłabić Polskę i kontrolować.
Po polsku to nie jest. Pis osłabił Polskę i jemu już dziękujemy.
Wyznawcy Tuska i Merkel: do Berlina! Do Berlina! Do Berlina!
A TY 14,14 do MOSKWY !!!.
Nie ubliżaj skurwysynu, tępy chuju niewinnym ludziom mendo z 13:30
Putin i Merkel zapewne cieszą się z marszu Tuska. Ale to tylko marsz. Wybory wygrywa się przy urnach. Wygrają je prawdziwi Polacy, dla których Ojczyzna jest dobrem najwyższym, a nie unijne landy pod wodzą Niemiec.
14;30 Tyś kto?
Popapraniec?Czy też lubisz hasło ,,. bać.....?
?
Niewinni! Magażart na cały tydzień. I to słownictwo z rynsztoka. Ot i cały elektorat.
14:27 to ty nie ubliżaj
Skąd u ciebie tyle empatii i nienawiści
A już wiem , znów nie pomyśli lepszego sortu
Uważaj bi zaraz się zachorujesz 14:27
Za te wszystkie podłości na arenie unijnej podziękujemy pojskojęzycznej nowej Targowicy.
Żaden kraj w UE nie ma tak antypaństwowej oPOzycji jak Polska. Myślę, ze trzy rozbiory Polski zrobiły swoje. A potomkowie tamtych zdrajców i kolaborantów na różnym szczeblu dsłaniają dziś swoje twarze.
2x2=4 tusk przegra..nic jemy nie pomoże nawet te wyroki TSUE i innych mafi korporacyjnych. Zagrywki na szczeblu unijnym tylko jego osłabiają..haha.. już mam spokojne wakacje.
Nie daj boże gdyby PiS miało rządzić trzecią kadencję, rozkradają Polskę do reszty, wyprowadza z UE i w konsekwencji doprowadza do wojny z sąsiadami
15:14; Pytanie zasadnicze: Wolisz mieszkać w pięknym domu, ale cudzym, czy w skromnym, ale swoim?
Czyli ciągle aktualne pytanie premiera Jana Olszewskiego ze słynnego przemówienia z 4 czerwca 1992 roku; Czyja ta Polska ma być.
Jest pisu, ale inni mówią - dość!