Pani dyrektor Urzędu Pracy Małgorzata Stafijowska (ur. 15.10.1965 r. w Lublinie), która była w TOS (Twój Ostrowiecki Samorząd), KWW JG => TAK! Dla Samorządu, mówiła w lokalnej telewizji, że doświadczenie jest na wagę złota TELEFAKTY - 15.11.2024 r. https://www.youtube.com/watch?v=AxmAu2ITD_U&t=534
Pisze po to, żeby zmienić temat. Fakt w prymitywny sposób, ale oni są prymitywni, więc...
Rozrasta się obszar samorządowy do niespotykanych dotąd rozmiarów.
No mecyje na kiju, argument zna dobrze angielski. Takich znających angielski jest na pęczki, tylko nie każdy jest z tej złotej paczki.
Jeden z poprzednich postów został zgłoszony jako sprzeczny z Zasadami Forum i w najbliższym czasie może zostać wyłączony z wyświetlania. Zasady Forum określają, że jeśli post jest sprzeczny z Zasadami Forum, wówczas post taki oraz wszystkie odpowiedzi na niego, są wyłączane z wyświetlania.
juz sie odezwała ostrowiecka przekupek i hejterów targowica. He he. Nie znaśnie jak komuś szpili nie wetknie. Miałkie, to miałkie bardzo...
https://sjp.pwn.pl/sjp/batog;2443225.html
Są nowe panie dyrektor 05.07.2018 Aktualizacja: 08:19
Marta Dobrowolska - Wesołowska została powołana na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół i Placówek Publicznych Nr 3 w Ostrowcu Świętokrzyskim na Os. Ogrody, zaś Agnieszka Batóg na stanowisko dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 4 im. Partyzantów Ziemi Kieleckiej w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Polna.
Obie panie związane były ostatnio z ostrowieckim magistratem. Jedna z Wydziałem Edukacji i Spraw Społecznych, zaś druga z Biurem Prezydenta. Wcześniej pracowały w ostrowieckiej Wyższej Szkole Biznesu i Przedsiębiorczości. Agnieszka Batóg posiada tytuł doktora, który zdobyła na stołecznej SGGW.
Zarządzenia Prezydent Miasta powołujące je na te stanowiska obowiązuje od 1 lipca br.
https://ostrowiecka.pl/2018/07/05/sa-nowe-panie-dyrektor/
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/nowe-dyrektorki-w-szkolach-miejskich/
"Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku mięsa wołowego w województwie świętokrzyskim"
Autor: Agnieszka Batóg; Rodzaj pracy: praca doktorska https://shorturl.at/egwA4 https://nauka-polska.pl/#/profile/research?id=322433
dr Agnieszka Batóg https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=283151
Specjalności: żywienie człowieka
Tytuł pracy: Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku mięsa wołowego w województwie świętokrzyskim
Klasyfikacja: technologia żywności i żywienia
Charakterystyka: Celem pracy było określenie specyfiki zachowań konsumentów zamieszkujących woj. świętokrzyskie wobec wołowiny, z uwzględnieniem wielorakich aspektów ich postaw na rynku mięsa wołowego. Zamierzenia te stanowiły próbę znalezienia odpowiedzi na pytanie „dlaczego konsumenci zamieszkujący region Polski o relatywnie niekorzystnych wskaźnikach makroekonomicznych charakteryzują się równie wysokim poziomem spożycia wołowiny, jak konsumenci reprezentujący województwa o najbardziej korzystnych parametrach?”, co było zgodne z celami określonymi w założeniach Projektu „ProOptiBeef”, w ramach którego zrealizowano niniejsze przedsięwzięcie naukowo-badawcze. Przeprowadzone badania własne o charakterze pierwotnym oraz odniesienie ich wyników do danych literaturowych umożliwiło weryfikację przyjętych hipotez i realizację celów szczegółowych rozprawy, co w konsekwencji stanowiło podstawę udowodnienia słuszności przyjętej tezy pracy. Stwierdzono, że zachowania konsumentów, mieszkających w woj. świętokrzyskim wobec wołowiny, nie różnią się zasadniczo zarówno w swojej istocie jak i determinantach, od stwierdzanych tendencji dla ogółu populacji polskiej. Określono czynniki konieczne dla uaktywnienia popytu na ten rodzaj mięsa, jakimi są m.in.: determinanty jakości mięsa, obawy związane z jego spożywaniem i preferencje wobec miejsc zakupu. Elementy te powinny być uwzględnione zarówno w strategii komunikowania marketingowego, a zwłaszcza informacji zamieszczonych na opakowaniach wołowiny, jak i w strategii dystrybucji. Sformułowane stwierdzenia oraz wnioski, mają charakter zarówno poznawczy jak i aplikacyjny. Z jednej bowiem strony uzyskane dane wzbogacą wiedzę z zakresu zachowań konsumentów na rynku mięsa wołowego w interesującym ze względów makroekonomicznych i kulturowym regionie Polski; z drugiej natomiast mogą być wykorzystane przez lokalnych operatorów na tym rynku, zarówno producentów, handlowców, przedstawicieli kanału HoReCa, ale również edukatorów w zakresie żywienia człowieka.
Radę Społeczną ZOZ w Ostrowcu w nowym składzie powołano podczas wczorajszej (środa, 18 stycznia 2023) nadzwyczajnej sesji Rady Powiatu Ostrowieckiego:
01. Danuta Barańska - przewodniczącej rady / przedstawiciel starosty
02. Agnieszka Batóg
03. Małgorzata Bień
04. Józef Grabowski
05. Marcin Jabłoński
06. Magdalena Klimas
07. Małgorzata Krysa-Kowal
08. Mariusz Łata
09. Krzysztof Ołownia
10. Włodzimierz Sajda
11. Paweł Walesic
12. Łukasz Witkowski
13. Krzysztof Huszaluk - Przedstawiciel Wojewody Świętokrzyskiego
A temu co odbiło? Szaleju się najadł?
cz.1 https://www.youtube.com/watch?v=ttCr3gXvad8
cz.2 https://www.youtube.com/watch?v=MUON-AlSmxA
Jack Russell terrier https://i.ytimg.com/vi/oH-bfb_d8bc/maxresdefault.jpg