Bo liczą się inwestycje . Dla ludzi:)
Należą gościu 11:38 do kościoła tylko jest jakaś umowa z UM na prace pielęgnacyjne zbocza.
Ale afera. Debile pisowskie.
Mozna zostawic neon z napisem ***** ***
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ I JEBAĆ PiS
No i stowarzyszenie sie promuje,a mieszkańcy za to płacą.Napiszcie,co to stowarzyszenie zrobiło dla miasta,jakieś wymierne korzyści,coś upiekszyło,polepszyło.Czy to tylko sobie a muzom i przerost treści nad formą.
Stowarzyszenie jak to stowarzyszenie otrzymuje dotacje, w tym również z UM (ciekawe ile) na swoją działalność. W mojej ocenie stowarzyszenie w takim składzie to budowanie bytu politycznego pod wybory. Nie przypadkowo chyba nazwa jest prawie identyczna z hasłem promującym Ostrowiec Św. W ten oto sposób, za pieniądze na promocje z kasy budżetu miasta przy okazji promuje się stowarzyszenie. Taki wash&go.
Dociekam.Co stowarzyszenie uczyniło dla tego grodu?
A ja pytam, ile dostało dofinansowania z UM czy innych instytucji rządowych?
Tak debile, już na forum wam ktoś odpisze pajace pisowskie haha.
Nic nie dostało ...zobacz kto jest członkami Łakomiec, Rogalińska, Łata, Pietruszka, Pasternak , Dybiec , Stelmasik ,Strojny , Bień, Kutryba, Giemza i inni radni
Dlaczego wyzywasz od debili mieszkańców zadających logiczne pytania ? Co Ci znowu nie pasi idioto forumowy?
Dlatego że nikt nie odpisze debilu na zadane tu pytania. Ale wy lubicie robić aferę z dupy.
To nie jest z dupy. To ma potencjał na aferę stulecia. Powiązania bezpośrednie są? Są. Teraz by trzeba było przeanalizować przepływ gotówki. Oj idioto, czuje, że właśnie tego boicie się najbardziej. najlepiej jakby nikt się o nic nie pytał w tym temacie. Jakby otworzyć tą puszkę to by było.
Debil to ty jesteś 13:13.
Dlaczego?
Pisałem, że dziwię się pisowcom za atak na władze miasta, bo one są zapatrzone w PIS jak w obrazek, tylko skala dużo mniejsza.
Skoro iluminacje były zakontraktowane wcześniej, to powinni je kupić a na świetle można oszczędzić i przynajmniej część ludzi robi to we własnych domach. My za prąd płacimy dużo mniej niż miasto, czy zakład pracy ale to jest spowodowane tym, że inaczej tłuszcza już wcześniej pogoniłaby ten nieudolny rząd a tak się kupuje czas na swoją działalność.
Ciekawe w jakiej firmie zostały zakupione te cudeńka świąteczne.