Dobra , wyszalalem się ... Nie chciałem o tym wgl mówić , próbowałem to ukryć , by nikt o tym nie wiedział . Idę do poprawczaka za udział w bójce ... Mimo ze jestem szczupły jestem bardzo silny ... brałem tez udział w różnych zadymach osiedlowych ... Oto moja spowiedź , dlaczego tam idę
Jestem bardzo młody a już czeka mnie poprawczak .... Jeśli kogoś tu uraziłem , to przepraszam . Bardzo przepraszam . Niech nikt mnie nie obraza ani nie startuje z łapami do mnie , bo ja nigdy nikogo tu nie obraziłem
Wszedłem tu z ciekawości - wiedziałem co mnie czeka wiec dlatego byłem taki dziwny jak wszyscy piszą
Może i jestem gangsterem ale ... jestem bardzo wrażliwy . Bardzo łatwo mnie zranić . Doprowadzić do łez
W duszy jestem słaby , łatwo mnie zniszczyć . Widze , ze mało kto o tym wie
na kwarantannie też przyjmują do poprawczaka?
złóż prośbę o odroczenie kary z powodu pandemii i przedłużaj sprawę aż będziesz pełnoletni.
Nie chcą ... pobiłem większego od siebie chłopaka.. ma złamane ręce ... Policja była u mnie w domu ... babcia o mało zawału nie dostała ... czeka mnie kilka miesięcy do kilku lat ... zostałem o tym poinformowany ... dlatego postanowiłem się wyszaleć - papierosy , woda i śmieszne żarty
W poprawczaku zabiorą mi telefon i będę jak zwierzec
Dostałem zawiadomienie o tych zamieszkach i jade do innej miejscowości do pop
I mogę być chory ;(
na co?
Serio masz dzieci ?
Zaburzenia psychiczne
nie mam dzieci
jakie zaburzenia?
neurotyczność? nerwica?
Nerwica , stany katatoniczne
Mam tez autyzm stwierdzony przez policjanta
Do tego mam tez drgawki tiki
Zabierz do poprawczaka wirnik kloaczny,doda ci otuchy jak bedzie wirowal.
Aaaaaaaaaas Ooooooooooo!
Zabiorę ten cewnik
Drzewa ???