Tylko u 4% ? No i nie wiemy jakie będą skutki długofalowe tej szczepionki, może rak? Wyciszyli i wystraszyli lekarza z Przemyśla z powodzeniem leczącego covid, to są brudne sqrvysyny WSZYSCY POLITYCY sprzedajne qrvy!!!
a ja mam nadzieje, że będzie w Polsce wiele szczepionek jest obowiązkowych. Jak chcesz jechać w egzotyczne dzikie kraje też są szczepionki obowiązkowe. To nie jest wielka rzecz, tylko ludziom foliarze i anty rozkręcili strach przez co może być słabo. PIS też dorzuciło swoje 3 grosze do tego więc niech się nie dziwią że ludzie są nty.
No ale mam nadzieję, że rozsądek wygra i będą obowiązkowe szczepienia!
Po co obowiązkowe? Kto nie chce być chory się szczepi. W końcu skoro szczepionka działa nie to będzie mógł się zarazić od nieszczepionego. No chyba, że szczepionka nie działa.
Albo wirus będzie mutował wśród chorujących w nieskończoność. Głupi naród....
Jak skończysz chociaż ogólniaka, to podejmę z Tobą polemikę.
Ty sobie tylko googlujesz i kończysz na końcu internetu. Szkoda na Ciebie czasu.
Jakiś debil założył ten wątek
folliarz. To to samo.
Chyba miałeś napisać kto CHCE być chory niech sie szczepi?
Za 89 dni przyjdzie Tusk i zabierze 500 +
realizowany jest wielki reset
To ja czekam, za 89 dni przypomnę Ci, foliarz, czy przyszli.
folia, a ile lat ma królowa angielska (600-900?)? Czy nadal twierdzisz, że jest jaszczurką?
Jakie 89 - u mnie byli wczoraj bardzo brutalni mieli zardzewiałe igły folia ratuj!
Szczepionka na Covid powinna być obowiązkowa.
Nie szczepienie się na szczepionki obowiązkowe powinno być przestępstwem, bo to prowadzi do ograniczenia wolności innych, czyli narażania ich na śmiertelne choroby ubytki w zdrowi etc.
W Polsce są szczepienie obowiązkowe i ich listę można zobaczyć na stronach rządowych.
To nie jest tak, że ja się nie szczepię, to nie mam wpływu na tych so się szczepią.
Także mam nadzieję, unikanie obowiązku szczepienia bedzie przestępstwem. Wtedy nakłanianie do nie szczepienia które uprawiają ludzie antyszcepionkowcy i foliarze, będzie nakładnianiem do popełnienia przestępstwa które jest karane. Także skończy się klepanie tych ludzi, jak wezmą za to odpowiedzialność karną.