Ten dyrektor wszystko i wszystkich wyprostuje.
A teraz pan prezydent Ostrowca, z naszych podatków finansuje starostwo Dębniak.
Widocznie brał lekcje zarządzania w tej samej szkole to obecna partia rządząca.
Za kadencji KWW Gorczynskiego szpital może sie „pochwalić” chyba juz Ok. 30 mln straty (przez 3 lata). Tez niezle
Szpital jest powiatu. I długi spłaca. Długi, które są efektem złej poltyki rządu PiS i braku dofinansowań przez NFZ.
Czy wszystkie szpitale generują długi, jak sugeruje 05:47? Z tego, co mi wiadomo jednak nie.
Czy wszyscy ludzie są mądrzy? Z tego, co widać po wpisach, jednak nie. Jeśli szpital w Ostrowcu, wg danych ministerstwa zdrowia, najwięcej w województwie wykonuje usług medycznych, ale NFZ nie chce za wszystkie płacić, to pojawia się dług. Za Dudy, za jeden rok szpital miał 16 mln strat.
Prawidłowe działanie szpitala opiera się w dużej mierze na etyce i uczciwości. Jak z tym jest wiemy. Tomy można napisać.
a ile ma kredytu?
Szpital jest celowo i z rozmysłem doprowadzany do zadłużenia w celu ogłoszenia upadłości. Poupadłości nie będzie to już ostrowiecki szpital ale zapewne jakaś prywatna klinika lub spółka. Na normalne leczenie będziecie/my jeździć do Starachowic. Tak się mają sprawy (ale to tajemnica)
Wierutne kłamstwa piszesz, śmiechu warte. Celowo i z rozmysłem puknij się w głowę i pojedź się leczyc... do Starachowic.
W obecnej władzy jest jeszcze więcej straty nie tylko w szpitalu czy MEC-u,w innych też i to dużo