Można więc udzielać informacji które NIE są TYLKO do wiadomości członków SM, czyli po prostu mieszkańców? Bo chyba członkowie spółdzielni mieszkaniowej to po prostu mieszkańcy, czy nie?
Ale wszystko się zmienia. teraz obgadywanie na forum a parę lat wstecz wspólne %%%
Czego się można spodziewać. Raz nadużyła zaufania mieszkańców, zamiast być w opozycji, przeszła na drugą stronę. Teraz to samo. Koniunktura! Może chłop coś by tutaj zmienił. Pomóżcie znaleźć. Super kobieta, lubi tańczyć, sympatyczna, inteligentna, stały dochód, bez zobowiązań, mieszkanie. Warunek - bez zobowiązań. Pomożecie?
Dajcie spokój tej Pani. To uczciwa i mądra kobieta, dla mnie dobra sąsiadka.
Ale jesteś prymitywny typ gościu 19:08;
Dalsze odcinki Mody na sukces
A jak tam kuchnia griszki?
Jakie sankcje mogą grozić temu, który zaatakował tę kobietę przy ul. Sikorskiego?
11:32
Napluć mu na nogi, tak jak on napluł swojej znajomej.
22.30
No wreszcie mądry wpis. Zastosować prawo Hammurabiego. Ząb za ząb, oko za oko. Ty mojego ojca ja Twoją świnię. Jak najszybciej zastosować to rozwiązanie i koniec wątku. Po co bić pianę?
do 11:32 - iść do napastnika, wyjeść mu z garnka mięsko i kapustkę i przepić ćfiortecką.
Czy wiadomo jaką odpowiedzialność poniósł ten, co atakował tą panią? Mieszkam przy Sikorskiego i boję się, że może jeszcze raz zaatakować.
19.02
Sam wiesz, ile brakuje Ci do innych.
19:12
Wiem, ale spółdzielcy też to dostrzegli.
jest artykuł na radiu ost.
Mirosław Kaczmarczyk, prezes Spółdzielni Mieszkaniowej ‘Krzemionki’ jest oskarżony o kierowanie gróźb karalnych oraz nękanie.
W Sądzie Rejonowym w Ostrowcu Świętokrzyskim zapadł już wyrok w tej sprawie, uznając prezesa Kaczmarczyka winnym postawionych mu zarzutów. Sędzia Tomasz Durlej, rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Kielcach podkreśla jednak, że wyrok nie jest prawomocny.
– 24 lipca na posiedzeniu niejawnym Sąd Rejonowy w Ostrowcu Świętokrzyskim wydał wyrok nakazowy, skazując oskarżonego na karę grzywny wynoszącą 200 stawek dziennych po 25 złotych i obciążając kosztami postępowania sądowego na kwotę 570 złotych. Oskarżonemu służy prawo złożenia sprzeciwu w terminie do 7 dni od doręczenia wyroku nakazowego. Po wniesieniu takiego sprzeciwu, sprawa nabiera zwyczajnego biegu i będzie rozpoznawana na rozprawie – tłumaczy Tomasz Durlej.
Zgodnie z oskarżeniem Mirosław Kaczmarczyk miał w okresie od 2017 roku do 2019 roku uporczywie nękać telefonicznie jedną z mieszkanek osiedla Krzemionki. Dzwonił, wysyłał SMSy i nachodził ją w mieszkaniu, przez co wzbudził u niej poczucie zagrożenia. Miał też grozić jej pobiciem. Groził też pobiciem innemu mieszkańcowi miasta.
Prezes Kaczmarczyk nie odbiera od nas telefonu.
do postu 12:02