Jawi się obraz ludzi przy korycie w Ostrowcu Św. Ale przecież ktoś tych ludzi wybrał. Zenada.
Niechby prezes M. Kaczmarczyk odebrał telefon i się wytłumaczył mieszkańcom sm Krzemionki o kierowaniu przez niego gróźb karalnych oraz nękanie. Czekamy panie prezesie. Czekamy, co ma pan w tej sprawie do powiedzenia.
,,nosił wilk razy kilka,ponieśli też wilka"
Nie podpisuj się mieszkańcy, bo mieszkaniec to ja!!! i ..uj mnie to obchodzi kogo nękał, kogo wyzwał, widocznie miał powód, ja te rudą raz spotkałem w sklepie i tak darła jape na cały sklep, że byłem pewny jej choroby psychicznej.
Ta kara, to śmiech na sali, zapłaci i po sprawie. Zamiast płacić powinni mu kazać pracować społecznie np. sprzątając cmentarze. Ale wiadomo , że prezesi na ma rączki z marmuru i jeszcze by sobie pobrudził. Szkoda gadać.
Zapłaci z naszych bo się dogada z księgową
21:04 A skąd wiesz o kogo chodzi?
09:09
Niedoczekanie !!! tych dwojga, czyli prezes + księgowa. Księgowa może płacić prezesowi za jego prywatne sprawy w sądzie ze swojego osobistego prywatnego konta, a nie z konta spółdzielni czyli wszystkich mieszkańców. ŁAPY PRECZ OD PIENIĘDZY SPÓŁDZIELCÓW!!!!! PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedyś ten prezes też zaatakował kobietę (bardzo młodą). Tamten atak na kobietę skutkował wieloletnim pobytem prezesa w więzieniu. Widocznie pobyt w więzieniu nic prezesa nie nauczył, skoro zaatakował ponownie inną kobietę, a wobec innej osoby kierował groźby karalne.
Znając życiorys tego pana, ja osobiście się go obawiam. Po prostu boję się, że w każdej chwili może dopuścić się ataku nawet na przypadkową osobę.
No to żeście sobie prezesa wybrali. Nie ma co.
Taki atak na kobietę to ważny temat. Piszta bom ciekaw.
Prezes zaatakował kobietę? Też mi nowość. Przecież kiedyś też zaatakował. I też kobietę. Widocznie lubi atakować. Ciekawe czy i kiedy znowu zaatakuje. Strach się bać takiego prezesa, bo może np. zaatakować podczas załatwiania jakiejś sprawy w spółdzielni.
Co z tym atakiem i atakującym?