W ryj mógł dostać synek który dtal 5 m obok tyle w temacie.
Jeżeli wzięli aby sprzedać SM malo mają czasu sprzrdawczyki. Gdzie jest Prezes z Hutnika?
Pani Pobrotyn ile kosztuje SM Krzemionki .
No właśnie, ja słyszałem, że atak nie był na żadną kobietę, tylko na pewnego młokosa, który stał nieopodal. Może niech ten młokos się wypowie, dlaczego został zaatakowany. Oj, nie bez powodu. Nie plotkujcie ludzie, bo nie znacie sytuacji. Niech ten młokos pamięta, że jak sieje się wiatr, to potem zbiera się burzę.
Do 16.38 doprecyzuj pytanie
Kto dostanie na co zasługuje? Ktoś tu kogoś stRaszyn?
Telewizory nowej generacji a po to sobie kuiłam odbieraja telewizję naziemną . Wystarczy antena za 80 zł. Więc po co mi kablowa tv. Podanie złoźyłam o rezygnację z kablówki.Wystawiaj sobie co chcesz. Mam nadzieję źe tobie wkrótce życie wystawi fakturę. I nie przyłaź za mną po przystankach i nie szarp mnie.powtórzę jeszcze raz z daleka ode mnie.
Incydent z 7.10.19 zgłoszony jest do prokuratury.było dokładzie jak przypomniał gość z 19.31
Ta zgłoś do Pana Boga. ile wzieliscie za jeżeli wzieliscie za konkurs na prezesa kilku SM Krzemionki.
Sprzedawczyk Ostrowiecki.
No coz dostaniesz fakturę za złodziejstwo i kolejne zawiadomienie do prokuratury6 Pani Pobrotyn. Elzbieto
(
Najpierw się scalaliscie grupowo po zmianie prezesa żeby wszedł obecny,agitowaliście,popieraliscie u znajomych a teraz zdradzacie się wzajemnie cała grupą
Sprzedawczyk i zlodziej.
Czekam na ta fakturę dołączę te wpisy do niej pisz dalej kier.
No, panie gość 21:10 - za pomówienia masz już pan wyrok karny. Za napastowanie słowne kobiety czy mężczyzny (to dla sądu nie ma znaczenia, liczy się sam fakt napastowania) w miejscu publicznym, jest przypuszczam surowszy wyrok + za pomawianie na forum z imienia i nazwiska będzie chyba jeszcze cięższego kalibru, czego panu z całego serca życzę. Będzie to forma sprawiedliwości i odpłaty za zło, któreś pan uczynił wielu, bardzo wielu osobom.
Jutro wystawie fakturę P. Pobrotyn za korzystanie z kablówki przez kilka lat bezumowne.