Nadmieniam wszystkim czytającym ten wątek na forum, że takie samo imię i nazwisko, czyli Mirosław Kaczmarczyk ma prezes Spółdzielni Mieszkaniowej "Krzemionki" w Ostrowcu Świętokrzyskim osiedle Stawki 47.
21:01
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha , he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he , hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi ........prrrrruuuuuuuuuuuuuuut - oj, wymsknęło mi się.
miało być : 22:01, ale treść z 22:09 pozostaje bez zmian.
22:09 - zesrałam się ze śmiechu.
Prezes zesrał się z żalu zesrał się ze śmiechu może mu zwieracze nie trzymają. A tak w ogóle to nikogo tutaj jego dolegliwości nie obchodzą. I kiedy on sra. Naprawdę niech nie informuje wszystkich że żona znowu musi mu osrane gacie prać.Nech uda się np. na kolonoskopie bo ja naprawdę zaczynam się martwić o naszego kochanego prezesa czego on tak ciągle sra.?
A jak mu mają te zwieracze trzymać? Po 6 latach w pierdlu za majty to na stare lata sra gdzie popadnie bez kontroli i bez powodu. W końcu to robił tam za parówe
Dokładnie naprawdę nie jesteśmy zainteresowani kiedy on sra .ale fajny prezes gościu swój chłop wszystkie swoje tajemnice zdradze jak go nie kochać?
Te wpisy tutaj przekraczają wszelkie granice dobrego smaku. Pisanie o fekaliach, opluwanie się, publiczne pranie brudów. Takie wątki powinny być zamykane z urzędu. Brak słów po prostu. Nie ma merytorycznej dyskusji, a wolność słowa niektórzy mylą z wylewaniem pomyj.
"Zamykane z urzędu" - z jakiego urzędu, szanowny lokatorze? :)
Co nie zmienia faktu, że osobę sobie znaną zaatakował Mirosław Kaczmarczyk. Osoba zaatakowana (zresztą nie pierwszy raz) powinna położyć kres tym atakom w różnej formie na jej osobę przez prezesa SM "Krzemionki" Mirosława Kaczmarczyka.
,,Dziewczyny lubią brąz'' Jak śpiewał Rynkowski.
Puenta wpisów powyżej, cieszmy się i kochajmy idiotów, dzięki nim jesteśmy mądrzejsi.
Żadne chamstwo zniżamy się tylko do poziomu prezesa
Stare baby a takie........
Pani Elu on ma żonę młodszą i Ładniejsza niech Pani zostawi go w spokoju.
0.15... a co? Starej to się nie należy. Najpierw przysięgał, to niech dalej sięga. Mam wbić zęby w ścianę?