A pamiętasz pani Elzbieto jak dostałaś w twarz na imprezie bo dobieralas się też do. mojego.. męża
Tak tak byłam tam jak Pani S. ostudzila zapędy Pani Pe.
Baby, myć talerze po rosole, a jutro do magla
Ty jesteś chora? Naprawdę żal mi cię.Wymyślacie wszystko na zawołanie. No ale skoro masz satysfakcję z wymyślanie bajek .. Przekraczacie wszystkie normy wiem że chcenie mi zasznurować buzię. Przynajmniej mam satysfakcję źe nie zagłosowałem na tego twojego mężczyznę. Tak apropo to jaki z niego mężczyzna?
Ty panie Pe, naprawdę jesteś mężczyzna? Brać udział w babskich pogaduchach...
Wróć do sedna tego wątku z 7 .10. 19 stałaś jak słup obok swojego mena zadowolona dopiero jak zobaczyliscie telefon którym zaczęłam nagrywać zaczeliscie się oddalać czy tak nie było? Wylecz się z tej obsesji do mojej osoby i się nie pogrążaj A może jakaś sesja u psychologa?
I to jest powód żeby dostać w pysk?
Lepiej taki niż cwiortka Wyborowej
Wypiła i poszła spaćDlatego bredzila.
A ty się chyba obudziłeś po cwiortce. Dlaczego nie napiszesz z żoną że opisywane tu całe zajście jest prawdą? Teraz państwo widzą dlaczego się nie włączałam wcześniej na forum. Ale oni będą na policji a potem inni zostaną o rozwiązaniu tej sprawy poinformowani. Nie mogę się doczekać.
Idź zobaczysz jak kłamiesz aż się rzygać chce na razie to ty masz sprawy w Sądzie Prokuraturze i na Policji. Zabierz tych którzy ci ublizali przez pierwsze 3 lata. I nie pij więcej. Po co ci to.
Jest taka łacińska sentencje z prawa rzymskiego: Frustra legis auxilium quaerit, qui in legem committit (nadaremnie szuka oparcia w prawie ten, kto je gwałci).
Zaczynam się zastanawiać najlepsza spółdzielnia może w wojewodztwie macie pieniadze jest dobrze zarządzana o co tu chodzi.
19.03 "najlepsza spółdzielnia może w województwie" - do tej części Twojego zdania poproszę jakieś konkretne dane (analizy, porównania liczbowe, zestawienia), może jakieś opracowanie, link do strony, które potwierdzą to stwierdzenie. Ja też mogę sobie powiedzieć : Firma Heniex jest najlepsza w województwie. Udowodnij nam, że jest tak dobrze, Twoje zapewnienia mi nie wystarczą, ale twarde dowody w postaci zestawień z innymi spoldzielniami z województwa. Jeśli dane to potwierdzą, sam będę chodził i piał z zachwytu, że tak właśnie jest.
No sprawy mam no chory człowiek . Ty będziesz miał i aż się zdziwisz wkrótce jakie. Przez pierwsze 3 lata to ubliżała mi twoja żona. Ubliźa mi do taj pory wymyślajac historie które w ogóle nie miały miejsca. Wszystko do czasu. Po co mi to po to że ktoś taki jak ty ma miejsce gdzie indziej . A jak się niczego nie boisz bo działasz zgodnie z literą prawa to udowodnisz to wkrótce będziesz miał wiele okazji. Ciemno to widzę