Do 19.11 zajrzyj na stronę SM od 5 lat są sprawozdania biegłych na kontach nie ubyło złotówki. Do 19.12 próbuj znaleźć jeden przekręt na kasę a ustapie tylko jak ja na was znalazłem to larum chcesz nagłośnienia badziesz miała nie srala po forach. Elka daj spokój. Ile wzieliscie za wybór jakie podwyżki chcieliście nam zafundować napisz jak miał pracować w kilku SM. Chyba że się mylę. Co myślisz że ja dzięcioł z pierwszej lapanki.
19.25 ok, nie twierdzę, że wyniki nie są dobre, ale nie o to pytałem, pytałem skąd to stwierdzenie, że najlepsza w województwie. Spółdzielni w województwie jest wiele, Kielce, Starachowice, Skarżysko, Ożarów itd itd. Np. niektóre spoldzielnie kieleckie prócz tego, że zarządzają nieruchomościami, to także budują nowoczesne mieszkania. Pytałem o dane, z których można stwierdzić, że jest najlepsza.
Najpierw eksmisje dłużników jezeli zaczniemy budować pograzymy tych ktorzy płacą z 6mln. zaszlo na 2.8 mln. Najpierw interes mieszkańców którzy uczciwie wydaja swoje pieniądze ciężko zarobione.Mamy pieniążki i niech pracują.Na pewno nie zostaną ptzez ten Zarząd zdefraudowane Pani Elu.
Pytanie ile wzięliście za wybór Chejzdrala a może mogę zapytać a może powinnam zapytać wobec powyższego ile dałeś tej 5 ce z RN żeby Ciecie zrobiła prezesem? Wiesz źe powołaliscie go na świadka to jakieś kpiny widział swoje zdjęcie które postawiłeś na fotelu prezesa i kazałeś się pracownikom się z nim witać. I nie jestem dla ciebie żadna Elka . Powtórzę jeszcze raz nie wdawaj się ze mną w dyskusję nie tłumacz się winni się tłumaczą.
O co tu biega? Pytam sąsiadów, każdy zadowolony ze spółdzielni Krzemionki
Lp poskarzyl się ojej ojej zadam waszemi przyjscoelowi jedno pytanie vam czego sie wstyfzisz.
Do 19.47 nie wiemchcieli sprzedac Nssza SM za srebrniki.
Do 19.39 od pewnego jesteś nikim dla mnie a zobaczysz co to znaczy.
Po ostatnim wpisie prezesa widać w jakim jest stanie. Natomiast ja wyłaczam się z tego forum czekam na decyzje sądu. Do usłyszenia.
Fajny ten wątek, taki kryminalno-sensacyjno-dramatyczno-romantyczny,troche też dokumentalny. Jeszcze fajniej by było jakbyście się jakoś jednolicie podpisywali, bo czasem się gubię kto gdzie, kto z kim i kto komu. Śledze ten wątek z wypiekami na twarzy i za każdym razem, jak tu wchodzę to mnie taki dreszczyk przechodzi, co będzie nowego, jak się dalej rozwiną te historie.
Pani Elzbieto weszla Pani na niebezpirczny grunt.
Pani Elu, pisze Pani z zębem Anka już wymięka. Kibicuję Pani, ma super tajne wiadomości, tego nam trzeba, nie wieje nudą, proszę im dołożyć, piszę Pani prawdę a za to nie karzą. Biust do przodu brzuch wciągnąć i wygarnąć żale, wszyscy Pani współczujemy, nie ma uproś. Taka krzywda to się nie należy. Co prawda zdradziła Pani swój elektorat, miała pomoc memgistra i drugiej osoby, teraz to się mści. Karma wraca. Trzymamy kciuki.
Karkocha Zakowa i reszta.........popieram
Pani Ania prubowala zabrac co nie jej Oczywiscsie Pobrotyn.