mój brak wziął małego i pojechali do lublina i tam mu go usunęli pod narkozą i tego samego dnia wrócili do domu.
a czy dlugo sie czeka w lublinie na ten zabieg- u mojego synka lekarz zdiagnozowal powiekszone migdaly boczne +3 migdalek+ zalozenie drenazy w uszach i niestety w ostrowcu tego nie mozna wykonac bo dziecko wazy 16kg a znieczulenie ogolne od 20kg.Prosze o informacje gdzie mozna jeszcze wukonac taki zabieg moze macie jakies doswiadczenie w tej sprawie?z gory dziekuje
jak długo czeka się na zabieg w ostrowcu?
Alunia w Ostrowcu wycięliście tego migdałka? Który lekarz robił zabieg i jakie znieczulenie wybraliście? Jak czuje się dziecko?
Zabieg przeprowadzał dr.Klimas.Nasz synek miał znieczulenie miejscowe. Najpierw dostal glupiego jasia w pupkę a po 30 minutach został zabrany do sali zabiegowej.Po ok 20 minutach bylo po wszystkim.Balam sie ze dziecko bedzie sporo krwawic ale po wyjsciu z zabiegowego nie bylo wogole krwi.Zero placzu po calym zabiegu przed tez nie plakal troche w czasie zabiegu.Po wszystkim pojechalismy na lody do Tesco.Gardlo wogole go nie boli,zachowuje sie tak jakby zadnego zabuegu nie bylo.Za 2 tyg do kontroli.
dziekuje z a informacje moge prosic o namiary na ta pania dr oraz do tego szpitala bo znalazlam nr w necie ale niestety niemoge sie dodzwonic, moze jest jescze inny?
córka 5 lat ma skierowanie na usunięcie trzeciego migdałka w znieczuleniu miejscowym w Kielcach, tyle ze czytam po necie i wszędzie piszą, ze u dzieci ten zabieg wykonuje się (a raczej powinno się wykonywać)w znieczuleniu ogólnym, a na ogólne czeka się rok. Napiszcie ile się czeka na ogólne w Staszowie i Lublinie
Moj synek tez ma za tydz usuniecie 3 migdalka i tez mam isc na wizyte prywatna na kontrole do Pana drGalara jak bylam na badaniu migdalka akurat miala wycinany migdalek dziewczynka ok 5 lat zabiek trwal ok 5 min
tak naprawde to nie wiem czy znieczulenie ogolne jest dobre dla dziecka po glupim jasiu i tak nic nie bedzie pamietac ani nie bedzie czuc, a kazdy znieczulenie ogolne inaczej znosi wiec moze byctak ze dziecko moze sie jeszcze gorzej czuc wlasnie po znieczuleniu