Dziecko ma 6 lat skończone. Zabieg będzie pod narkozą.
Jedno wiem, musimy to w końcu zrobić bo już 6 raz jest przekładane. Dr Klimas to dobry lekarz. wszystko będzie dobrze.
Czy któraś z mam może podzielić się doświadczeniem z 3 dniowego pobytu z dzieckiem w szpitalu?
Ja miałam skierowanie z synem 6 letnim i juz byliśmy w szpitalu ale badania przed zabiegiem wyszły nie zbyt dobrze. Potrzebne były dodatkowe badania i konsultacje. W efekcie zabiegu nie wykonaliśmy dziś syn ma 12 lat i po migdale nie ma śladu. Zawsze dopytajcie czy to na pewno konieczne ?
Gdzie jeszcze usuwaliscie 3 migdal dziecku zastanawiam sie nad lublinem?
Czy ktoś ostatnio usuwał w Ostrowcu dziecki 3 migdała? U jakiego lekarza? Jak to teraz wygląda?
Też jestem ciekawa? Kto ostatnio usuwał w Ostrowcu dziecku 3 migdała
Na dzień dzisiejszy nie usuwają dzieciom migdalków w Ostrowcu.
Moja córka miała mieć zabieg ale odwołany bo anestezjolodzy nie będą usypiać dzieci.szukam pomocy w Kielcach
Hej. Mój pięciolatek jest już miesiąc po zabiegu, ale w Lublinie. W Ostrowcu nie mógł, ponieważ w chwili decyzji o zabiegu nie miał 5 lat i nie ważył 20kg. Lekarz zapytał, do którego miasta napisać skierowanie i wybrałam Lublin. Jeśli jesteś ciekawa szczegółów, pytaj.
A w tym Lubilnie u kogo byliście? Najpierw prywatnie? Czy ze skierowaniem?
Ze skerowanie z ostrowca około pół roku sie czeka
Byliśmy najpierw prywatnie u lekarza laryngologa w Ostrowcu i tu dostaliśmy skierowanie do Lublina. Skierowanie przesłałam listem poleconym do kliniki w Lublinie po uprzednim umówieniu się przez telefon na wizytę. Czas oczekiwania jest różny, można dzwonić codziennie i wstrzelic się w zwolnione miejsce. Badania zrobiłam tutaj, są ważne tydzień przed zabiegiem. Wybraliśmy pobyt jednodniowy, wszystko przebiegło sprawnie.