Czy ktoś ma informacje czy znów usuwają dzieciom migdałki w Ostrowcu?
Jesteśmy po konsultacji dziś i na razie nie ma zabiegów ze względu na brak anestezjologa :( czekamy w kolejce, jak się nie doczekamy, szukamy gdzie indziej.
Witam.czy moge peosic o kontakt?603321290
Polecam konsultacje laryngologiczne w centrum medycznym szpitala Orthos we Wrocławiu (sam zabieg odbywa się w szpitalu w Komorowicach). Pan doktor Marcin Masalski to kompetentny i życzliwy lekarz. Cierpliwie wszystko wytłumaczył, zaproponował kompleksowe leczenie. W moim odczuciu to specjalista od dzieci. Serdecznie polecam!
można też jechać do San Francisco tam też lekarze kompetetni i życzliwi...polecam zobaczyć przy okazji Golden Gate
Czy ktos ma aktualne informacje? Chodzi raczej o miejscowe znieczulenie, bo dziecko wazy 15 kg. Czy daja glupiego jasia, czy to idziemy na zabieg, usowamy i wychodzimy?
Slyszalam, ze przyjezdza dr Bolforski ze swoim zespolem?
Z tego co wiem to są specjalne dni dla dzieci w Ostrowieckim szpitalu, przyjeżdża anestezjolog ze swoją pielęgniarką specjalizujący się w tego typu zabiegach u dzieci. 1 dzień przyjęcie, 2 zabieg, na 3 dzień wypis. Małe sale 2 lub 1 osobowe z łazienką.
Moje dziecko ważyło nie więcej niż 15 kg jak miało usuwanego migdała, w znieczuleniu miejscowym zabieg trwał 15 minut. Tego samego dnia wychodziło się że szpitala. Jeździłam do pana Arkadiusza Kasztelana w Świdniku prywatnie,zabieg był w Lublinie na NFZ. Podobne zabiegi wykonują lekarze w centrum medycznym Sanitas w Lublinie, też polecam, koleżanki dziecko tam miało zabieg. W obu klinikach pracują anestezjolodzy dziecięcy co bardzo ważne przy małej masie dziecka.
Czy ktoś poleca wykonanie zabiegu usuwania 3 migdała w Ostrowcu u małego dziecka czy lepiej czekać na Lublin/ Wawe ?