Mnie też. Tusk to tchórz i karierowicz. Żaden z niego wytrawny polityk.
Nic nie bredzę, słabą masz pamięć widzę. https://www.money.pl/gospodarka/raporty/artykul/skok;na;pieniadze;z;ofe;rzad;zabiera;nam;150;miliardow;zlotych,14,0,1375502.html
Stara UBecka szkoła,siać zamęt.
Ciemnogród to raczej ludzie Twojego pokroju 18:54. Na szczęście jest was mniej. Możecie tylko sobie poszczuć na forach, nic więcej.
A ty na kogo głosowałeś tumanie z 19:26,pochwal się ile twoja opcja zdobyła procent.
Tak sobie tłumacz. Widzę że nerwy puszczają ? Proponuję melisę. Nie 57 % głosowało przeciwko PIS tylko aż 43 % głosowało za PIS'em a reszta wyborców rozproszyła się i głosowała na swoich ulubieńców. Nie zmienia to faktu że żadnej innej formacji politycznej nie udało się uzyskać tak wysokiego poparcia. Tak więc wiesz... Love&Peace ;)
Co nie przeczy temu, że PiSowców jest 43%, a to nie cała Polska.
Love&Peace ;)
Nikt nie powiedział że cała Polska ;) Jednak mają samodzielną większość bo zagłosowało na nich większość wyborców. Takie są fakty. Opozycja mimo tego że zwarła szyki i tak nie dała rady zdobyć więcej. Wygrał lepszy ;)
dziwna korelacja zarabiających poniżej średniej z wynikami PoPisu. Reszta ma to w dudzie, bo i tak sobie poradzą bez waszych dotacji. Najwyżej będziemy wam mniej płacić.
Łap, trutniu:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/74216819_2653421994891812_4778909827067805696_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQlNpI4N07EeIJb9rGKicTSV-42tqwrKIcUZMQYAIowaX5T3MmzRi1op03GNgf1xb14&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=14a6f6c9c25582534c51121544b7f057&oe=5E414B1E
Sam jesteś truteń. Tusk wyraźnie wtedy powiedział że te pieniądze nie są ludzi. Czyje więc ? O co Ci chodzi w ogóle człowieku ? To Tusk zlikwidował OFE i podniósł wiek emerytalny. Dlatego teraz boi się wystartować na prezydenta bo doskonale wie że większość ludzi pamięta co zrobił. Ty raczej do tej większości nie należysz.
No tak.Słuchać należy ze zrozumieniem.Miłościwie wówczas panujące słońce Peru zajumał 150 mld zł z OFE,mówiąc "te pieniądze nigdy nie były własnością Polaków.Bo jakby były to Polacy by je sobie wypłacili" Mądrze prawił co nie? Dziś pisiory mówią że oddadzą Polakom pieniądze z OFE ale przy jednorazowej wypłacie pobiorą 15% a przy wypłacie z emeryturą niby nie.Niby bo od emerytur jest podatek (właściwie nie wiem dlaczego) No to kto jest złodziejem?
Teraz te pieniądze będą dziedziczne. To raczej lepsza opcja. Mnie się tam podoba.
Szanowni Państwo.
Denerwowanie się jest to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych. Widzicie, że nami manupulują, chcą skłucić naród. Nie daj Boże, bo zaczniemy się między sobą bić, o to im chodzi. Ja w każdej rozmowie przyznaję rację drugiej stronie, nawet jak jej nie ma. Cieszy się, że jest taka mądra i wygrała. Emocje ją opuszczają, zaczyna myśleć logicznie a nie powtarzać bzdury. Kochajmy się, WSZYSCY macie rację.