Nie strasz bo wiesz co... Dokonaliśmy bardzo dobrego wyboru a ty musisz się z tym pogodzić i tyle. Stare już nie wróci. Postkomuna w odwrocie.
Co miało dotrzeć ? Twoja głupota ? Uważam że mamy świetny rząd i cieszę się że dobra zmiana będzie kontynuowana. Tyle w tym temacie ode mnie.
Wczoraj prezes coś wydukał o spowolnieniu. Przecież ekonomiści o niebo mądrzejsi od ekonomisty od koperty i wież już od dawna przygotowują nas na spore spowolnienie. Przed wyborami prezes o tym nie kwakał. Teraz zaczyna. Wiadomo, że na coś zacznie brakować. A jak podzielono ministerstwa to jeszcze potrzeba milionów na synekury. A naród dostanie podwyżki cen towarów i usług. Choć na każdym kroku widać drożyznę. Moje 500 jest już tak mało warte, że szkoda gadać.
Zajmij się dziecmi,posprzątaj w domu,ugotuj dobry obiad.Politykę zostaw ludziom poważnym.
Ciekawe co by było jakbyś tego 500 nie miała. O tym nie pomyślałaś prawda ? Nie licz że ceny byłyby mniejsze bo z pewnością tak by nie było. Gadasz tak żeby tylko gadać, prawda ? Póki co nie zauważyłem aby w moim portfelu było mniej pieniędzy, jest ich na pewno więcej niż za poprzednich rządów. Moja wypłata wzrosła, doszło 500 +, jestem zadowolony.
Polacy od samego ,, wyzwolenia" nie byli z niczego zadowoleni. Jak może być teraz inaczej?
500 + zabrać - patologia
500 + waloryzować - inflacja
500 + zostawić - taaaak my Wam nie zabierzemy
500 + otwieram lodówkę jeeeeeesssttttt
Z czasem zobaczycie co uczynikiscie!
Zal mi was Ludzie naprawde bardzo zal!
No ale nie wszystkim bozia rozum
dala! Musi byc taka rowniwaga!
Żal to takich jak Ty 16:41 co to nie potrafią się pogodzić z tym, że ludzie myślą inaczej niż oni.
Wiekszosc ludzi z wyksztalceniem srednim oraz pomaturalnym glosowalo na Pis,wiec nie probuj udowodnic,ze jestes mondzejszy!!
Bo o wyksztalcenie wyzsze nawet cie nie podejrzewam,chociaz nawet tam glosy rozlozyly tylko 30% do 35%!!dotarlo??
Jeszcze raz powtarzam, to, że ktoś myśli inaczej niż Ty nie oznacza że nie ma racji. Tyle w tym temacie. Po prostu Twoje poglądy są teraz w mniejszości, musisz się z tym pogodzić.