haha; trzeba psikac dezodorantem do butów kilka razy dziennie
w więzieniach mają chomiki, rybki, koty, konsole a tobie nie wolno mieś psa?! co to za poprawczak jest?
Nie można mieć psa ani konsoli !!!! W pokoju jest mały telewizor , łóżko i mała szafa i to cały moj dzień
Baba ze stołówki tez ciagle na mnie krzyczy i potrafi rzucać naczyniami ... jak gada to pluje
jak z teledysku Eminema
Eminem - The Real Slim Shady
ty na pewno jestes w poprawczaku czy na odwyku w psychiatryku?
Zakład poprawy
Dla nieletnich chłopaków
Przeważnie są z bardzo daleka ... jeden z kolesi był wywożony do poprawczaka cysterna ... drugi z kolegi został wywieziony ciągnikiem ...
Mnie przywieziono jakimś busem i siedział koło mnie jakiś facet
Miał na sobie jakiś mundur ... wojskowy albo hydraulika
Może był strażnikiem ? Pilnował mnie i koło mnie siedział . Nie chciał , żebym uciekł z pojazdu - miał przy sobie kajdany i jakaś pałkę
Na czapce miał napis policja od tylu
Dobry pomysł haha
Ale tam sprawdzają strażników wiec by zaraz mnie nakryli ... gdy strażnik wychodzi do domu musi zeskanować swoją kartę zeby moc wyjść i są sprawdzani przy wyjściu ... gdzie ja trafiłem ... czuje się jak w USA
Dwa pedzie nie możecie rozmawiać ze sobą na poczcie?Po jakiego wała wpieprzyliście się na forum? Szukacie nowych dupakolegusków?
bo fajnie się z tobą pisze i nie przeszkadza mi jeśli to kompletna nieprawda, liczy się kreatywna odpowiedź
nigdzie nie musisz chodzić, możesz pisać tu
forum jest dla wszystkich
dla waginosceptyków ;) też haha
Moj pies wyglada trochę jak cerber
Wszyscy boja się go głaskać i mówią ze on powinien zostać strażnikiem piekła