dnia 07.05 na ulicy Wspólej zaginął piesek sarenka mały czarny z podpalanym brzuszkiem. Jego cechą charakterystyczną jest uszkodzona lewa tylna łapa (MA DŁUGIE PAZURKI U TEJ ŁAPY I NIE STAWIA JEJ CAŁEJ) bardzo prosze o pomoc gdyby go ktoś widział czy znalazł prosze o kontakt 516866999
a jak se pilnuje, a on i tak się zgubi bo to zwierze to co mądralo?
a jak bd miała dziecko i spuscisz z oka to też napiszesz na forum -zaginęło dziecko???
jakbyś mu nie podpalała brzuszka to by nie uciekł
Ludzie czy wy nie normalni jesteście? Człowiek pyta grzecznie, a wy na niego najeżdżacie, przecież czasami takie przypadki mają miejsce.
olaboga!zaginął piesek,zaginął kotek.......bla bla bla jedno i to samo w kółko!widocznie miał powód żeby zniknąc:)))
Jak Cię nudzi forum, to idź pomóż szukać pieska właścicielowi, to zrobisz coś dobrego a nie głupoty wypisujesz
Drodzy Forumowicze bądźmy bardziej kulturalni i wyrozumiali
tak tak kultura musi byc!jak znajde pieska i mi się spodoba to nie oddam:)
WY jestescie nie normalnie ludzie !!!! Co w tej Polsce sie dzieje a skarza sie na politykow a tacy sami ... Oczywiscie jak zobacze piesk dam znac! Trzymam kciuki by sie znalazl:)
Ja również mam nadzieję, że się odnajdzie!Powiadom o zaginięciu ostrowieckich Animalsów -oni na pewno będą się starali pomóc!:)
zasadnym byłoby rozlepić ogłoszenia w okolicy gdzie zaginął, to skuteczny sposób , znam trzy przypadki , że zaraz po rozwieszeniu ogłoszeń znalazca zadzwonił do własciciela z dobrą nowiną.Dobrze ,żeby się psinka znalazła bo pewnie tęskni.