Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Żak

Ilość postów: 5 | Odsłon: 1727 | Najnowszy post
  • Żak

Witam, czy ktoś może orientuje się czy w szkole ŻAK można się uczyć w trybie stacjonarnym? A jeśli tak to jak wygląda sprawa z kosztami? też płaci się czesne? i w ogóle czy są jakieś darmowe kierunki? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam :)

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Żak

Witam - nauka w ŻAKu odbywa się TYLKO w soboty i niedziele mniej więcej co 2 tygodnie. Są płatne i bezpłatne kierunki. Większość kierunków jest bezpłatne. Wszystko znajdziesz na stronie żaka www.zak.edu.pl. Ja dziś się zapisywałam na fryzjerstwo to wiem ze kosztuje 99 zł ale są promocje, że wychodzi jeszcze mniej. Ale stacjonarnie nic nie słyszałam i na stronie też nic nie ma także chyba nie ma.

Gość_Magda
      Zgłoś
      Odpowiedz

tylko zaocznie można, ale polecam jestem już na drugim semestrze administracji i jak dla mnie jest super!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja tez bym sie z checia zapisala na to fryzjerstwo, ale studiuje zaocznie w Wawie i pytanie kiedy bedzie wiadomo o terminach tych spotkan, musze miec pewnosc ze mi sie nie zgraja w jednym czasie, podaja terminy tych spotkan tuz przed rozpoczeciem semestru czy wczesniej?

Gość_gosc 8
          Zgłoś
          Odpowiedz

wiesz myślę że najlepiej zadzwonić do zaka i porozmawiać z panią dyr. Edytą Stec albo Katarzyną Krajewską.

Gość_nauczycielka
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -