Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zakończenie roku w szkole nr 1

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Zakończenie roku w szkole nr 1”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Zakończenie roku w szkole nr 1

w przedszkolu nawet składka jest po 20.ale to przecież wymysł rodziców nie musicie się na to zgadzać

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Zamiast użalać się na forum to odezwijcie się rodzice np. kiedy są ogłaszane takie zbiórki pieniędzy, zadzwońcie grupowo do mamuś które takie składki organizują lub spotkajcie się z nimi, że sobie nie życzycie tyle płacić itd. A tak to siedzicie cicho, boicie się odezwać a potem wylewacie żale na forum.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

przekrzycz najpierw tych Gorliwych rodziców!!!

Płać tyle słyszysz!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

ale to nie są ustalenia w szkole tylko w klasach - moje dziecko też chodzi do 14 i nic nie wiem o żadnej składce po 40zł. wogóle się ne składamy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Tak, to prawda, wożę dziecko z drugiej części miasta do tej szkoły i jestem dumna że moje dziecko tam chodzi.

Jest to najlepsza szkoła podstawowa w Ostrowcu i co najważniejsze ma wysoki poziom. Spójrzcie na listy na zakończenie roku szkolnego: w każdej klasie 2/3 osób ma świadectwa z czerwonym paskiem. Tak więc nawet i te dzieci gorzej uczące się, są zdopingowane do tego aby podciągnąć się w nauce.

A po zakończeniu tej szkoły podstawowej, dzieci mają świetne fundamenty do nauki w gimnazjum o również wysokim poziomie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

W PSP 1 działa "Stowarzyszenie na Rzecz Dzieci", na które nauczyciele (choć nie tylko) wpłacają składki m. in. po to, by dzieci (te z biedniejszych rodzin) mogły pojechać na szkolną wycieczkę. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, jeżeli zaproponuję, byście, Drodzy Rodzice, jeżeli macie ochotę i pieniążki na składki, wpłacili je na konto Stowarzyszenia zamiast kupować nam "prezenciki".

Jestem nauczycielką, pracuję, zarabiam; w zasadzie mam wszystko czego mi potrzeba i myślę, że moje koleżanki też. A jeżeli czegoś od Was, Drodzy Rodzice, oczekujemy, to może czasami trochę więcej zainteresowania swoimi pociechami, bo w "Jedynce" dobre i mądre dzieci są.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Dobra odpowiedź koleżanko po fachu. Popieram. Nikt niczego się nie domaga, to wśród rodziców i uczniów panuje rywalizacja, która klasa kupi droższy prezent

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Gościu z 28maja godz.22:56 . Masz nieaktualne dane co do olimpiad , konkursów uczniów z "1" . Ta szkoła jako jedyna w mieście tym roku szkolnym miała laureata w najważniejszym konkursie matematyczno - przyrodniczym w szkole postawowej organizowanym przez kuratorium , laureata w konkursie humanistycznym, laureatów w Międzynarodowym Konkursie " Kangur Matematyczny", zwycięzców w ogólnopolskich konkursach plastycznych i w wielu innych konkurasach. Gościu, a jak dobrze poruszasz się w internecie to te dane dotyczące sprawdzianu są na stranie echodnia.eu. pozdrawiam

Gość_maja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Ludzie a co to za klasa w której 50 zł na zakończenie roku? Moje dziecko tez chodzi do PSP 1 i w klasie jest składka 25-30 złotych na cały semestr!, czyli dzien chłopaka, dzien nauczyciela, walentynki, dzien dziecka i na zakonczenie roku szkolnego tez nam wystarcza.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

W gimnazjum nr 4 składka jest po 10 zl od ucznia, a jest ich w klasie ok 30 osób. Kwiaty będą dla 15 nauczycieli uczących w klasie.

A co do szkoły nr 1 to słyszałam, że ma być jakiś bankiet dla nauczycieli! Czego to jeszcze nie wymyślą!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Ja też popieram 15.21, dodam jeszcze - naciągane testy kompetencji i zawyżana średnia. Najlepsze szkoła w mieście! Smiech! Dlaczego do testów wybierani są najlepsi uczniowie i tworzona jest "sztuczna klasa" a potem mówi się, że po klasie.... test wypadł najlepiej w mieście. SKANDAL!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

Szóste klasy

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

moje dziecko kończy właśnie 6 klase w PSP nr.1 i jakoś narazie nie słychać o jakich kolwiek składkach na koniec roku szkolnego. Przez te sześc lat nauki mojego dziecka w tej szkole z tego co pamiętam to składki na koniec roku nie przekraczały 20 zł

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

huj cie to

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 3 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek;
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_dada
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

no chyba śnisz? chodziłam do tej szkoły i nie jest tak jak mówisz. nauczyciele są co prawda różni. lepsi i głupsi. no ale bez przesady? chodziłeś? nie? no to nie oceniaj sytuacji jak tylko słyszysz po ploteczkach.

Gość_nołej
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

no właśnie ? myślisz że sie tam tylko uczą i nie mają kontaktu z innymi?? są przerwy od tego debilu

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_nołej
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

w tej szkole jest dużo akcji na rzecz biednych dzieci, chorych itd. wiem, bo chodzilam do klasy w której było dużo biednych dzieci które nawet nie mialy dobrego ubrania i czystej wody ;/

Gość_nołej
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 11 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę