Jedna dobrze napisana kartkówka geniuszem jeszcze nie czyni.
I gdzie można znaleźć takie dane,że niby 1 najlepsza, jak dzieci jeszcze wyników nie mają?
Ja słyszałam,ze najwyższy poziom mają na Pułankach i to ta szkoła ma teraz renomę w mieście.
Dziwne,ze z Jedynki nie ma zadnych zwycięzców w olimpiadach, konkursach. Wszystkie szkoły mają punkty, a o jedynce cicho sza.
Gościu z 28maja godz.22:56 . Masz nieaktualne dane co do olimpiad , konkursów uczniów z "1" . Ta szkoła jako jedyna w mieście tym roku szkolnym miała laureata w najważniejszym konkursie matematyczno - przyrodniczym w szkole postawowej organizowanym przez kuratorium , laureata w konkursie humanistycznym, laureatów w Międzynarodowym Konkursie " Kangur Matematyczny", zwycięzców w ogólnopolskich konkursach plastycznych i w wielu innych konkurasach. Gościu, a jak dobrze poruszasz się w internecie to te dane dotyczące sprawdzianu są na stranie echodnia.eu. pozdrawiam
Ja też popieram 15.21, dodam jeszcze - naciągane testy kompetencji i zawyżana średnia. Najlepsze szkoła w mieście! Smiech! Dlaczego do testów wybierani są najlepsi uczniowie i tworzona jest "sztuczna klasa" a potem mówi się, że po klasie.... test wypadł najlepiej w mieście. SKANDAL!!!
W gimnazjum nr 4 składka jest po 10 zl od ucznia, a jest ich w klasie ok 30 osób. Kwiaty będą dla 15 nauczycieli uczących w klasie.
A co do szkoły nr 1 to słyszałam, że ma być jakiś bankiet dla nauczycieli! Czego to jeszcze nie wymyślą!
w tej szkole jest dużo akcji na rzecz biednych dzieci, chorych itd. wiem, bo chodzilam do klasy w której było dużo biednych dzieci które nawet nie mialy dobrego ubrania i czystej wody ;/
no chyba śnisz? chodziłam do tej szkoły i nie jest tak jak mówisz. nauczyciele są co prawda różni. lepsi i głupsi. no ale bez przesady? chodziłeś? nie? no to nie oceniaj sytuacji jak tylko słyszysz po ploteczkach.
Jakie bzdury składka na komunię w PSP nr 1 wyniosła 130 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!
Co waszym dzieciom da to świadectwo z czerwonym paskiem, i tak jest takie bezrobocie, że można sobie najwyżej na ścianie powiesić.
Ja uczyłam się świetnie, byłam ambitna, dostałam się na dobre studia, teraz nie mogę rozpocząć pracy zawodowej bo nie mam doświadczenia a żeby je zdobyć nie mam znajomości. A osoby które się nic nie uczyły, ledwo zdawały albo wyjechały dawno za granicę, może i są na zmywaku ale przynajmniej stać ich na wszystko, albo zrobiły zawodówki i np. dobrze zarabiają jako fryzjerki. Patrząc z perspektywy czasu to nie wiem po co tak się przykładałam do nauki :-/
Ludzie a co to za klasa w której 50 zł na zakończenie roku? Moje dziecko tez chodzi do PSP 1 i w klasie jest składka 25-30 złotych na cały semestr!, czyli dzien chłopaka, dzien nauczyciela, walentynki, dzien dziecka i na zakonczenie roku szkolnego tez nam wystarcza.
obudźcie się mamusie i dajcie spokój z tymi gigantycznymi składkami przecież to wasz wymysł. Nauczyciele wcale tego nie oczekują !!!!!!!!!!! Wręcz nie chcą zwłaszcza jeśli potem im to wypominacie i oskarżacie że to takie hieny!!!!!!!!!!!!!!!
No więc tradycyjnie dodam:oj boli ale jednak GOŚCIE co byście nie gadali,to jedynka od szeregu lat(nie od roku!!!!!!!) górą.Mówta co chceta a one wiedzą swoje:)ZAZDROŚĆ:)
Czyżby osoby z kompleksami psioczyły,to pewne że.....wiemy kto!
Kto wygrał w gimnazjum nr 1 tez było dawno wiadomo.
Jeśli nie chcecie prezentów to ich nie bierzcie - proste!!!
Jak się chce notowania podnieść to za swoje. U nas płacimy 25 i na wszystko starcza.
moje dziecko kończy właśnie 6 klase w PSP nr.1 i jakoś narazie nie słychać o jakich kolwiek składkach na koniec roku szkolnego. Przez te sześc lat nauki mojego dziecka w tej szkole z tego co pamiętam to składki na koniec roku nie przekraczały 20 zł
czy tez macie problem z niemieckim w SP nr 1??