Założycielu wątku, żeby to jeszcze ludzie zrozumieli, że co 4 lata (dziś 5) popełniają ten sam błąd.
PopełniaĆ błĘdy jest rzeczą ludzką, ale tkwić w nich to już GŁUPOTA.
Zgadzam się trzeba odsunąć raz na zawsze towarzystwo spod znaku Jarosława Kaczyńskiego
Od władzy oczywiście
Zgadzam się trzeba odsunąć raz na zawsze od władzy towarzystwo spod znaku Jarosława Kaczyńskiego
Oj, Perspektywa przyprawiacie mnie o mdłości z tym swoim błaganiem o poparcie. Na szczęście są inni kandydaci.
Odsuńmy towarzystwo i jednego Jarka i drugiego!!!!
IADCZENIEM .To tyle ,ja i moja rodzina tak głosujemy.
IADCZENIEM .To tyle ,ja i moja rodzina tak głosujemy.
— Ktoś te wszystkie dziadostwa w Unii Europejskiej podpisywał. Ktoś za to odpowiada. To nie jest tak, że u nas nie ma ludzi za to odpowiedzialnych — powiedział europoseł Suwerennej Polski Patryk Jaki w sobotę na spotkaniu z wyborcami.
Podczas spotkania Jaki domagał się rozliczeń wewnątrz obozu Zjednoczonej Prawicy. Zaatakował Mateusza Morawieckiego za to, że wyraził zgodę na europejski Zielony Ład oraz Andrzeja Dudę za zawetowanie ustaw sądowych i lex TVN. — Jeżeli Morawiecki znowu będzie premierem, to żadnej gwarancji państwu nie daję, że znowu nie będzie tak samo. Musimy wyciągać wnioski — przekonywał polityk partii Zbigniewa Ziobry.
Jedyną PERSPEKTYWĄ dla Ostrowca jest Ołownia. Głosujemy!
Nie można za nieudowodnione jeszcze winy jednej osoby obarczać wszystkich.Czy jak jeden brat jest draniem ,a drugi porzadnym człowiekiem to ten drugi ma ponosic winę za niego ?a głosuje na TAK DLA SAMORZĄDU i tyle w temacie.
Za taką reklamę Ostrowca mówię Nie
A ja na mądrych i uczciwych i młodych ludzi po raz pierwszy startujących w wyborach z różnych komitetów.
Jak mu klaskał dzień w dzień to też powinien być winny