Taki obrót sprawy wyniknie gdy oddasz głos na zdrajców !
TO WSZYSTKO W PAKIECIE ZAPEWNIŁ BY NAM PREZYDENT TRZASKOWSKI!
NIGDY WIECEJ BANDY PO
Już oddałem i teraz rządzą
Nie strasz, nie strasz....
Głupoty wypisujesz.
Dlatego głosuję na Prezydenta Dudę!
Wielki strach ogarnia zwolenników d. zmiany. Bać się ! Dość mojej pracy na podatki i dodatki do rozdawnictwa !
10:10 Każdy z dobrą pamięcią, rozsądny wyborca wie na kogo ma zagłosować i na pewno nie jest to podyktowane strachem. Przerażenie to widać w poczynaniach tej, jakże marnej opozycji, która w normalny, merytoryczny sposób nie potrafi pozyskać swoich zwolenników.
Mam dobrą pamięć, dlatego nie głosuje na Pis.
Do założyciela wątku i jego postu z 9:09
Na kogo kto odda głos to jego sprawa. A przeciwników politycznych wyzywano od "zdrajców narodu" za czasów Stalina. Nie pasował, to zdrajca. Za tym tęsknisz?
PO to zadna opozycja to zdrajcy nie chca zeby Polska sie rozwijała chca sie podporzadkowac całkowicie BerlinowiStart prezydenta Rafała Trzaskowskiego jest naprawdę bardzo dobry. Wykazuje niezwykłą energię. Zresztą znam go od lat i wiem ,ze to jest człowiek Berlina nie tylko kompetentny, ale z taką - powiedziałbym - radosną odwagą. To jest człowiek, który rozumie interesy Berlina.. Naprawdę twardy gość" - chwalił nowego kandydata polityk niemiecki
Ja piernicze, co ten pis ludziom porobił z głowami. Ruszcie mózgiem.
W 2014 roku w bundestagu. Merkel-PO dobrze reprezentuje nasze interesy w Polsce
10:33 - A kim Ty jesteś? Gdzie Ty mieszkasz? Jaki jest Twój ojczysty język? Wiesz co to przyjaźń, szacunek dla drugiego człowieka?
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-niemcy-otworzyli-nowa-elektrownie-weglowa-wbrew-zaleceniom-e,nId,4529613#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czy warto utożsamiać się, gdzie używa się takich pięknych słów jak: zdradzieckie mordy, chamska chołota! Czy wypada komuś, kto uważa się, że jest pierwszym po Bogu, wypowiadać takie słowa? Niemiłe byłoby takich słów słuchać nawet od pijusów spod budki z piwem, bo niejeden z Was na takie obraźliwe słowa, przedzwoniłby na policję, aby usadzili takiego dupka. A tam? Jego poplecznicy cieszą się, że dowalił przeciwnikom. I to jest partia przewodnia. Szkoda, że tego nie widzą zwolennicy, nie widzą też jak wszystko drożeje i nie jest to tylko efekt pandemii. To jest efekt rozdawnictwa, płac dla swoich w niebotycznych kwotach, premie i kiełbasa przedwyborcza. I Wam się to podoba, że jedni dostają za nic nie robienie, a innym brakuje na leki. Ochłap w postaci trzynastki, to żaden prezent w stosunku do wzrastających kosztów. Ludzie ocknijcie się, bo za niedługo dopadnie nas taka bieda jakiej nie było od wieków.używa takich pięknych słów:zdradzieckie mordy, chamska chołota! Czy wypada komuś, kto uważa się, że jest pierwszym po Bogu, wypowiadać takie słowa? Niemiłe byłoby takich słów słuchać nawet od pijusów spod budki z piwem, bo niejeden z Was na takie obraźliwe słowa, przedzwoniłby na policję, aby usadzili takiego dupka. A tam? Jego poplecznicy cieszą się, że dowalił przeciwnikom. I to jest partia przewodnia. Szkoda, że tego nie widzą zwolennicy, nie widzą też jak wszystko drożeje i nie jest to tylko efekt pandemii. To jest efekt rozdawnictwa, płac dla swoich w niebotycznych kwotach, premie i kiełbasa przedwyborcza. I Wam się to podoba, że jedni dostają za nic nie robienie, a innym brakuje na leki. Ochłap w postaci trzynastki, to żaden prezent w stosunku do wzrastających kosztów. Ludzie ocknijcie się, bo za niedługo dopadnie nas taka bieda jakiej nie było od wieków.
A ja myślałam że to była samokrytyka.