Zrozum, że to nic nadzwyczajnego w sytuacji epidemii. Nie ma to nic wspólnego z tym śmiesznym protestem jak zapewne byś chciał.
nie ma żadnej epidemii, chcą nas zabić szczepionkami
Nie ośmieszaj się 20:47.
Którymi szczepionkami? Szczepienia są obowiązkowe od kilku dziesięcioleci. To jest ustawa dla antyszczepionkowcow, którzy w ogóle nie szczepią dzieci. Chujowo tak znowu umierać na gruźlicę czy krztusiec.
Mury Jerycha zaczynają pękać
Już wzmacniają swoje mury wojskiem?To jest wojna? Szok!
odstaw te dopalacze dobrze tobie życzę
Jak był stan wojenny w 1981 to wojsko przejęło ulice to co mnie straszysz 20:45
jak był stan wojenny to dopiero mamusia w planach ciebie miała
Wojna domowa wisi na włosku przez chorego psychicznie krasnala i jego kompanów w czarnych sukienkach.Mnie już nie zależy,jestem emerytką,ale kochani młodzi Polacy,uciekajcie z tego popieprzonego kraju,kobiety nie rodżcie tu dzieci.Polska już jest krajem katolickim i autorytarnym.wszędzie dobrze,byle nie tu.
on nie jest chory on dobrze wie co robi, wykonuje rozkazy globalistów i chabad lubawich
Jak był stan wojenny w 1982 roku to wojsko przejęło ulice to co mnie straszysz 20:45?
W 1981 roku pomyłka sorry
Dokładnie. Jarosław Kalkstein
Czy żyd Jarosław widział ten film?
https://m.cda.pl/video/8843126d
Przez chora feministkę lampart. Tak, jeśli będzie trzeba to pogonimy tą dzicz.
Uciekać z własnego kraju? I komu go zostawić? Nie po to ginęli nasi dziadkowie aby teraz bez walki oddać swój kraj, swoje dziedzictwo. Jeżeli juz to pogonimy najeźdćców, którzy zasiedzieli się w Polsce. Polacy to nie gęsi i swój honor mają.
" Nie rzucim ziemi skąd nasz ród!
Nie damy pogrześć mowy.
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy.
Nie damy, by nas zgnębił wróg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!..."
Nie pozwolimy lewactwo na przejęcie kraju.