Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zarobki

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Zarobki”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Zarobki

ja :) znowu bezsensowne pytanie

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Kolejne bicie piany.............

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Kredyty oszczednosci itp darownizny itp

Gość_KKKKKKK
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

wszyscy płaczą,że mało zarabiają....a samochodów mnóstwo na ulicach,w tesco tłumy z pełnymi koszykami.

Rzeczywiście są takie zarobki (tylko ,że większość się nie przyznaje).

Mój mąż ma 4000zł brutto plus premie (co miesiąc lub co kwartał)

ja na własnej działalności w sumie też koło 3000zł zarabiam więc proszę Was nie kłamcie ,że wszyscy biedni i nikt nic nie ma.

Mamy spory kredy hipoteczny-ale my płacimy a skąd wszyscy młodzi mają gotówkę na zakup mieszkania skoro pensja w O-cu wynosi 1500zł????z nieba spadają im pieniądze? bo mi jakoś nie chcą spaść i na wszystko ciężko pracuję

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Co ty piszesz gościu z 13:54. Umowa o pracę liczy się do lat pracy, masz wszystkie składki odprowadzane taki jak ma być. Coś ci się chyba pomylił rodzaj umowy. To o czym piszesz to umowa zlecenie a nie o pracę.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Noto ładnie zarabiasz:))))tylko dziwne ze tyle:))ja pracuje w dużej firmie i mam 1500 do rączki:)i 10 lat już tak:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

proponuję pracować na 1.5 etatu i w weekendy, 20 km. za Ostrowcem i bez samochodu... i nie narzekać. Pozdrawiam wszystkich dużo pracujących i zaradnych jednocześnie.

Gość_nauczycielka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

chcesz do prywatnie ci powiem gdzie pracuje jeśli nie wierzysz ,że można. Ale przez pięc lat inwestowałam w swoje studia dodatkowe szkolenia i nadal pogłębiam widze . i tak to co włożyłam w siebie narazie się nie zwróciło. ale ciesze się bo kupiłam mieszkanie i jak ktoś zauważył bez kredytu by nic nie było. i nie koniecznie robie zakupy w biedronce chociaż to nic złego. W czasie studiów cały czas też pracowałam. Może miałam szczęście ale chyba jestem coś warta skoro w pracy mnie doceniają.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -