Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zarobki

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3664 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Zarobki

Do gościa "pismen" - zgadza się, to ja pisałerm, ze remontowałek "klitkę w bloku" i że rozum,iem, że wydaje się 1000zł za m2 remontu.

Jestem młodym człowiekiem, pracuję na więcej niż jeden etat, dlatego też zarabiam więcej niż średnia ostrowiecka, o której piszecie, a mimo to musiałem wziąć spory kredyt na remont mojego mieszkania (1000zł x ilość metrów = można się domyśleć).

Tylko kredyt wchodził w grę, gdyż inaczej taką kwotę odkładałbym latami i zrobił remont przed emeryturą.

Człowieku - chcesz mieć coś z życia zanim będziesz stary? - bierz kredyt!!! Tak jak miliony Polaków.

A jeśli się tego boisz, to nie docinaj ludziom, którzy są odważni i żyją tak jak chcą.

Gość_DAR
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 24

Odp.: Zarobki

Noto ładnie zarabiasz:))))tylko dziwne ze tyle:))ja pracuje w dużej firmie i mam 1500 do rączki:)i 10 lat już tak:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przecież napisałem, że pracuję na więcej niż jeden etat!

Gość_DAR
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To było do 13:48:)))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No ja też jestem ciekawa gdzie tak płacą,bo może żle szukam skoro wszedzie gdzie pracowałam płacili najniższą krajową!Może się przekwalifikuję albo dokształcę.Ja też chcę tak zarabiać!

Gość_..
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

proponuję pracować na 1.5 etatu i w weekendy, 20 km. za Ostrowcem i bez samochodu... i nie narzekać. Pozdrawiam wszystkich dużo pracujących i zaradnych jednocześnie.

Gość_nauczycielka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

A może tak zatrudnić się u siebie?

Pracodawca wtedy nie patrzy na wykształcenie a samozatrudniony zarobi tyle ile zapracował. Szkoda że nadal potrafimy pracować tylko u kogoś i narzekać. Otwórzmy coś sami i wtedy sami zdecydujemy ile zarobimy oraz kogo i za ile zatrudnimy.

Gość_www.kochamzus.pl
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 30

chcesz do prywatnie ci powiem gdzie pracuje jeśli nie wierzysz ,że można. Ale przez pięc lat inwestowałam w swoje studia dodatkowe szkolenia i nadal pogłębiam widze . i tak to co włożyłam w siebie narazie się nie zwróciło. ale ciesze się bo kupiłam mieszkanie i jak ktoś zauważył bez kredytu by nic nie było. i nie koniecznie robie zakupy w biedronce chociaż to nic złego. W czasie studiów cały czas też pracowałam. Może miałam szczęście ale chyba jestem coś warta skoro w pracy mnie doceniają.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -