Premier mówi, że jest mnóstwo pracy. Najmniejsze bezrobocie w historii.
To przecież dobrze. Chyba nie masz pojęcia ilu ludzi codziennie zostawia u mnie CV i bardzo proszą , że jeśli zwolni się jakiekolwiek miejsce to oni mogą robić wszystko. Takie słowa świadczą o tym,że oni już przeszli Ostrowiec w zdluz i w szerz i wiedzą że nie ma ofert pracy. Są słabe czasy.
Niestety ale znalezienie pracy graniczy z cudem. Współczuję szczególnie kobietom które szukają pracy w Ostrowcu.
6 milionów Polaków zarabia tak mało, że nie będą płacić podatku w przyszłym roku.
Tak mówi Premier.
a reszta Polaków zarabia tak dużo (powyżej 2800), że będzie płacić wyższe podatki
To jest jakieś kuriozum.Ktos szuka pracy,i nie może znaleźć,a znów inny pracownika....z takim samym skutkiem.
Że co, to jaka to branża,? umnie potrzeba kilku osób i jakoś brak chętnych.
Jak płacisz minimum albo i nie a oczekujesz cudów to czego się spodziewasz? Rozmawiałem kiedyś z jednym człowiekiem co ma firmę ochroniarską i dziwił się, że nie może za 3000 na rękę ludzi znaleźć w Sandomierzu. Byłem trochę zdziwiony ale jak ktoś ma styczność z wypłatami w tej firmie to już taki zdziwiony już nie jest.
2062 zl to twoim zdaniem dobrze?! Wiesz jakie wszystko jest drogie przeciez, wszystko zdrozalo a pensje stoją w miejscu! Za twa tysiace mozna wyzyc z 4 osobową rodzina twa tygodnie i to skromnie
Pensje nie stoją w miejscu gościu 18:15, rosną szybciej niż inflacja. Może pora zmienić Janusza u którego pracujesz ?