Haha ja sobie jaja robię a kierownikiem jestem ale chyba juz niedługo
debilom w tvp powiedzieli 2600 brutto i mysla ze tyle dostaną na reke ahahaha
Jak taki debil, że nie wie, że brutto to nie do ręki to pewnie i nie ma co marzyć o jakiejkolwiek pensji.Gdzie niby ktoś takiego zatrudni?
Debilom oglądającym WSI24 i czytających GW,natemat i inne antypolskie media napisali że 2600 brutto to do ręki i uwierzyli.
Pisiory mysla ze beda mieli 2600 do łapy bo im propganda tvpis tak mowi hahaha
2600 brutto a 1920 na reke - pracownik płaci 7 stów a drugie tyle pracodawca. Złodzieje jedne. 500+ opodatkowac a nie dawac za darmo
Debile popierające opozycje myślą że 2600 brutto to do ręki.Tak im w WSI24 powiedzieli.A tak na poważnie to skąd sie biorą takie debile jak ten z 19:21.
20:13 skąd się bierze taki brak kultury? Nawet gdy adwersarz wydaje się mniej rozumieć z danej dziedziny, to jeszcze nie powód do okazywania ohydnych manier.
21:08 tak, jak najbardziej, ale post 20:13 to pospolita ordynarność, żaden sarkazm.
No cóż,to już twój problem że nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego.
21:41 potrafię, ty zaś nie potrafiłeś skutecznie zastosować zaawansowanego środka stylistycznego. Nie złość się już tak i nie obrażaj ludzi, którzy nie rozróżniają brutto od netto. Dostaną pierwszą wypłatę, zrozumieją. Usus magister....
haha, jak nie zna różnicy między brutto a netto to gdzież go zatrudnią?
Dzis 10:13 zatrudnią go wszędzie tam , gdzie zatrudniają np wszystkich dys....Czyli wszędzie. Bo pokaż mi zakład, który patrzy na to czy poprawnie piszesz lub czy znasz róznicę :)
Niech pis mowi o wyplatach netto i ile panstwo kradnie z wyplaty obywatelowi na nierobow mops.
Podaj definicję NIEROBA MOPSU, ponieważ nie wiem czy się do tej grupy zaliczam. Przybliżę Ci moją sytuację. Tak więc, pracujemy z mężem, nie za najniższą ale bywam raz w roku w Mops, ponieważ dają nam po 500zł na dziecko co mc i jakieś 300zł na rozpoczęcie roku szkolnego. Czy jesteśmy nierobami mopsu?