A w Polsce 861,40 zł. Brawo PiS najważniejsze są wybory i utrzymanie władzy.
To i tak duzo za nic nierobienie ,niepowinno być wogóle
Tracisz pracę i zęby w ścianę.... Szukają takich jak ty w rządzie...
Kto jest zaradny to da radę,a lewusy z lewymi raczkami tak kly w parkiet...:)
Ty pracujesz? raczej nie umysłowo.
Nic nie robią to maDki na mopsach. Nie obrazaj pracujacych nierobie.
Obawiam się, że poza klakierowaniem nic nie robisz a o ojcostwo cię nie podejrzewam, bo do tego jest potrzebna kobieta. Całe życie pracuje a nie jak niektórzy chlając zapisują się do partii, licząc na ochłapy za mlaskanie i całowanie po dupie.
Pracowałem 10 lat, gdzie wpłacałem do budżetu prawie 3x minimalnej. Później chciałem odpocząć przez rok. I dostałem marne 500zł/msc przez 12 msc. Gdzie ta sprawiedliwość społeczna?
No to się napracowałeś
Teraz pracuje, ale musiałem sobie podnieść kwalifikacje przez ten okres, abym nie musiał jużnigdy pracować jak murzyn i być na łasce pracodawcy. A Ty? Nadal wykonujesz jakąś gówniana robótkę za ochłapy?
Nauczyciel weźmie rok pełnopłatnego urlopu na podratowanie zdrowia.Potem wraca na poprzednie stanowisko.Masz rację to nie sprawiedliwe.
18:36 to bardzo sprawiedliwe, za kontakty z rodzicami niektórych dzieci to powinien być rok wolnego, co dwa lata.
A za łażenie po słupach wysokiego napięcia ile? Ile wolnego za rok pracy w hucie? Dla czego tylko rok? Bo usłyszy nauczyciel coś o sobie? Twardy powinien być.Inni co dzień słyszą "jak się nie podoba to wyp..." A jednak planują przyszłość swoją i rodziny.
19:31 za łażenie po słupach płacą nieźle i jeszcze człowiek przebywa na świeżym powietrzu, co samo w sobie stanowi atrakcyjny dodatek. Za rok pracy w hucie powinien być miesiąc pracy w ośrodku z młodzieżą niedostosowaną społecznie, kontakt z dorosłym facetem nawykłym do ciężkiej pracy i krótkiej, acz treściwej komunikacji tylko by na dobre wyszedł młodzieży, nad która trzęsie się pedagog nomen omen specjalny. Oczywiście, dla majstra wtedy podwójna stawka, co się będzie za półdarmo męczył.
Ja tak tylko nieśmiało o równouprawnieniu.
19:51 tam, gdzie potrzebna jest siła fizyczna, przeciętny mężczyzna sprawdzi się lepiej, niż przeciętna kobieta. Co w tym dziwnego i co ma wspólnego z równouprawnieniem? Wiele prac fizycznych mogłoby być wykonywanych przez kobiety, np. układanie płytek, pomalowanie ścian w pokoju. Zajęcia bardzo dobrze płatne i dziewczyny też mogłyby je robić zamiast zajmowania się cudzymi dziećmi albo starszymi rodzicami za nie za duże pieniądze.
W Polsce też ma być podniesiony i już niektórym to nie pasuje. Mamy bardzo głupi naród.
Jak podniosłeś kwalifikacje to bardzo dobrze, gratuluję, nie ma tego złego, jesteś gość