Witam.Dzis na cmentarzu widziałam łysego,przystojnego mężczyznę w wieku 30 +. Widać że się za mną obejrzał, zwrócił uwagę, mnie też wpadł w oko,lecz spuściłam wzrok.Wierzę czasem w zbieg okoliczności... Może to czyta i kojarzy fakt?
Jak pan 30+, to nie było z nim np jego żony i dzieci? Zwrociłaś na to uwagę? Czy może taki fakt nie ma dla ciebie znaczenia? To, że spojrzał na ciebie, jeszcze nic nie znaczy. Ja też czasem na kogoś spojrzę, ale to nie znaczy, że ta osoba mi się podoba.
Znam takiego pana do którego pasuje ten opis i tak się składa ,że jest kawalerem i dlatego był sam.
13.57, wiesz do ilu mężczyzn taki opis pasuje? W samym Ostrowcu do kilkudziesięciu, lub więcej, a gdzie jeszcze okolice miasta? Przecież nawet nie wiadomo skąd on jest, a ty już , że go znasz. Śmieszne to trochę.
Ja mam 30 plus, a nie mam ani zony ani dzieci. Moze dlatego nie jestem łysy :)
Cześć tajemnicza pewnie,że Cię kojarzę....podaj namiar na siebie,porozmawiamy
Ale jaja, Harlequin w wydaniu ostrowieckim. Dawajcie dalej, będziemy pisać romans:):)
Hehe nic na tym forum nie jest na poważnie brane. Tak z ciekawości napisałam post.Nie widziałam ani żony ani dziecka.Za żonatym bym się nie obejrzała
Do gościa z 15 26.Napisales pewnie że cię kojarzę.. Więc opisz mój wygląd?
Możesz mi powiedzieć, jak to widać z odległości, że ktoś jest żonaty? Czasem ktoś jest do kogoś innego podobny i można spojrzeć, aby nie wyszło, że nie powiedzieliśmy dzień dobry, a tu już romans wisi w powietrzu i to nad cmentarzem:) Gdzie jest Zielonooka, ona ma zacięcie pisarskie do romansów powiatowych?
do tajemniczej....ciemne włosy,super makijaż a ja?
21:54. Jeśli w oczy rzucił ci się makijaż, to daj sobie spokój, bo kobieta na poziomie, z dobrym gustem maluje się tak, że makijażu nie widać, a wyzywający malunek noszą najczęściej tandeciary i pustaki.
Prostota ujawnia się w Twoim zaściankowym myśleniu gość 21:58. Jestem na poziomie, z dobrym gustem, wykształceniem i noszę ,,ciemny makijaż'' :)
A kto o sobie powie, ze nie jest na poziomie i nie ma dobrego gustu.?Tak, ze tak...
ja moge cie brac na powaznie ale musisz wizualnie niezle wygladac :D