To sobie go przezyj a nie bedziesz czytac:-)
Nie ciemne włosy a blond naturalny, subtelna, niewymalowana. Kończę wątek gdyż to bez sensu.
jeśli to byłaś Ty tajemnicza to cmentarz komunalny,wczesne popołudnie
Czasem takie zauroczenie przeradza sie w tęsknotę tęsknota w obłęd itd
Co zrobić miłość czy zauroczenie ciężko to rozróżnić Ja mam podobna sytuacje z pewną dziewczyna śliczna dziewczyną choć i tak nie umie do niej nawet podejść zapytać porozmawiać wstyd przed kolejnym koszem nie wiem najważniejsze uśmiech zawsze jej rozwesela mnie i me serce pozdrawiam ja tajemniczą z okolic Ostrowca
Powinien powstać spotted cmentarz. Niektóre kobiety lubią żonatych, już było kilka artykułów na ten temat, bo obrączka działa na nie jak afrodyzjak.
Dokładnie cmentarz komunalny, lecz nie tak wczesne popołudnie, już raczej szaro się robiło.Tyle ludzi na cmentarzu więc nie realne żeby trafić akurat na tę osobę
Tajemnicza, urzekła mnie Twoja historia, a najbardziej to, że "spuściłaś wzrok", jak na "subtelną" damę przystało. Jakież to romantyczne. A jakbyś nie spuściła wzroku, to nie musiałabyś teraz pisać apeli na forum. Taki mi się wniosek nasunął:)
odzywa sie ta co weekendy przezywa na pilocie od tv :D
No wypisz, wymaluj, ja. No może nie do końca, bo nie jestem łysy. Przystojny w sumie też niespecjalnie. To co, mam podać kontakt?
Ciekawa sytuacja, gdyż ja mam podobne zdarzenie. Tylko widziałem super dziewczynę, moment dosłownie a potem na parkingu gdy odjeżdżała tusconem wraz z Mamą. Cmentarz Ćmielów dla rozjaśnienia sprawy. A na marginesie , czystym przypadkiem pasuje wizualnie do mężczyzny z tego wątku. Chciałem jednak zaznaczyć , że wszystko może się zdarzyć. Założycielce tematu pragnę życzyć powodzenia w poszukiwaniach.
W przypadku gdyby Pani nie udały się poszukiwania i ja miałbym wpisac w swoje dni fiasko , to zapraszam na kawę - oczywiście Pani (Twoja ) decyzja . Kiepskie to wszystko ale " audaces fortuna juvat" .