Mam wrażenie, że Ciebie się już nie da umoralnić- chyba za późno:) Pozostaje tylko mieć nadzieję, że trafisz na takiego, który będzie cwańszy od Ciebie i zrobi Cię na szaro dokładnie.
Tępe dzidy. Mądra dziewczyna i mówi to co myśli
to była rasowa cmentarianka :)
Moda Cmentarna - Wszystkich Świętych
Ha ha ha dobre. Ta nazwa to od galerianek?Jak widać zdaje egzamin z powodzeniem. Jeleni nie brakuje.
Wiem o kogo chodzi :) Poprostu czuje to.
Słyszałem o tej Historii ... Dziewczyna z dzieckiem i chłopakiem i takie siano w głowie , lepszej bajki nie mogła wymyśleć. Szkoda ze na wstępie nie napisała,że ma dziecko w domu i chłopaka. Zwykła guma do podlewania ! Bez komentarzu...!!!!
Jak rozwinął się ten wątek?Ostatnie komentarze chyba pisał ten,który jest w temacie i nic nie zrobił aby walczyć o kobietę,bo był za słaby.Nie ładnie jest oceniać kogoś,kogo się nie zna,a wszyscy mamy prawo do szczęścia...
tylko głupcy zostawiają druga polówkę bo są miedzy nimi gorsze dni,a potem płaczą i żałują
Ciekawy jestem czy są dalej , czy ja zostawił... To są panienki na jedną noc , jak Był mądry to kopnął ja w tyłek, jak nie to niech czeka na następny numer. Pozdrawiam.
Nieładnie podszywać się pod kogoś innego. Nu nu. Temat znajomości zamknięty , dziwna ona była , nawet dość bardzo. ot , cała tajemnica wątku.