Ostatnio szłam z koleżanką przez park od strony alei kiedy za budynkiem energetycznym od strony wału zobaczylismy faceta ktory miał opuszczone spodnie i się masturbowal na nasz widok, udalysmy obie że go nie widzimy i poszłyśmy dalej ale przestraszylysmy sie bardzo bo nie wiadomo co taki zboczeniec moze zrobic, na szczęście nie poszedl za nami, ale po jakims czasie jak się odwrocilysmy on tam ciagle stal i sie zabawial. Nie zglosilismy tego na policje bo byłyśmy przerażone i balysmy się ale czy przypadkiem nie zarejestrowaly go kamery bo przeciez park jest monitorowany i może uda się zboczenca złapać?
Też takiego spotkałam. Masturbował się i sapał. Widać było , że podnieca go to, że ja widzę. A wiecie co jest najgorsze? Za jakiś czas widziałam go z rodziną na spacerze... Trzymał małą dziewczynkę na rękach... Nie zrozumiem tego NIGDy!
W większości zboczonych przypadków przez facetów rodzina nic nie wie ,lub dowiaduje się zbyt późno.Szkoda żon i dzieci,że mieszkają i żyją ze zboczeńcami.
Robic zdjecia, przekazywac na policję a spotykając takiego przypadkiem z rodzimą lub znajomymi ewentualnie gdzies w jego pracy - ujawniać. Przecież taki zbok lubi jak go oglądają.
Nawet zwalić spokojnie już nie można...
Więc to chyba byłeś ty skoro tak piszesz, spokojnie???? Możesz robić co chcesz tam gdzie nikt tego nie widzi a w miejscu publicznym to jest karalne i nienormalne.
Idźcie bohaterki na policje a nie tu będziecie pytamy o kamery. A co jak będą dzieci przechodziły?
Bylyscie tak blisko komendy. Szkoda mi słów na was. Po jaką cholerę tu chcecie się wypowiadać? Sensacji szukacie ze niby jaka to was przygoda spotkała?
A może facet sobie sikal a wy go podladalyscie to wy jesteście zboczone nie on, dajcie ludziom żyć i załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne
Czy ktoś jeszcze spotkał się z takim przypadkiem?
tak.. na lakach w denkowie widzialam jak jeden pan sikal
W takim momencie nie mysli się o zgłoszeniu na policję, jest szok i strach i myśl żeby uciekać jak najdalej od takiego zwyrodnialca, dopiero po czasie włącza się trzezwe myslenie
Sikal czy zabawial się przyrodzeniem? bo to jednak jest istotna roznica
Ja w tamtym roku w parku zauwaźyłem jedną panią na ławce jak się masturbowala podeszlem do niej i zapytalem czy mogę jej jakoś pomóc odpowiedziała źe tak wiecie co było dalej czy to jest zboczenie?