Przykro mi to czytać pomimo wagi problemu. Ekshibicjonizm jest przestępstwem wobec wolności seksualnej człowieka, ale też jest zaburzeniem, które polega na wewnętrznym i niekontrolowanym przymusie pokazywania obcym kobietom swojego przyrodzenia. Współczuję ludziom dotkniętym tym problemem, ale też ofiarom. Nie wolno ponizac czy wysmiewac takiego człowieka, a tylko zawiadomić policję.
Mam taki problem taki przymus wewnętrzny żeby sie obnazac przed kobietami, jak mam sobie z tym radzic?Do kogo sie zgłosić, czy to sie da wyleczyc?
miałam tak samo, na łakach za Pułankami był, lata 80
Nstepnym razem zgłosimy na policje albo go nagramy, jeslibysmy mieli nieprzyjemnośc znowu go spotkać
To w końcu jesteście kobietami, facetami czy tą trzecią opcją?
Jeslibysmy go spotkały miało być, a napisałam tutaj żeby ostrzec inne osoby i żeby były ostrożne i zeby się dowiedzieć czy komus się też to przytrafilo bo pewnie ten zboczeniec nie tylko nam się pokazał, ale widzę że tutaj tylko hejt i szydera na nas spadły
Podobno znów się pojawił w parku ten zboczeniec i pokazuje co ma w spodniach
A czy ktoś go widział ostatnio i w którym miejscu? Bo strach dzieci same puszczać
Moja koleżanka bardzo się zniesmaczyła jak go kiedyś widziała, bo podobno miał tylko majtki zamiast a nie miał spodni. Powiedziała mi na ucho że jeszcze nigdy nie widziała chłopaka w samych maktkach i było jej wstyd z tego powodu. Miałyśmy już iść na policję,ale zapomniałyśmy o tym i poszłyśmy dalej. Całe szczęście że miał majtki, bo ona jest bardzo wrażliwa
Jak to majtkach biegał? może chciał w rówku w parku złapac okonia na swoja glizdę?