Droga Pani proszę kupić kochance męża bukiet kwiatów - niech sobie go weźmie. A Pani życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze. P.S. Nie ma tego złego. Zasługuje Pani na kogoś lepszego. Pozdrawiam.
A ja powiem tak, dziś rozejść się jest nie problem, a co potem.Przecież faceci z kimś nas zdradzają!Są to mężatki, rozwódki, samotne" słomiane wdowy", które szukają partnera bo chcą być kochane.A potem Ty należysz do takiego grona kobiet.
Zdrada jest podłością, ale zanim definitywnie powiesz tak to koniec, daj sobie czas po to jest separacja.Kto wie może oboje zatęsknicie za sobą, a może będzie to czas który pokaże ci ,że bez niego jest naprawdę fajnie.
Jeśli ty byłaś do tej pory wierną żoną , to ty rozdawaj karty w tym rozdaniu.Pokaż,że jesteś silną kobietą a on jest dodatkiem.Kto wie może naprawdę cię kocha, popełnił błąd którego żałuje.
Nie jest tez całkowitą prawdą ,że człowiek zdradził i będzie to robił już do końca i za każdym razem.Będzie to robił, dopóki będzie miał na to twoje przyzwolenie.Ludzie dojrzewają emocjonalnie z wiekiem i własnymi przeżyciami.
Kobiety też zdradzają.
Zastanów się, apotem podejmij właściwą dla siebie decyzję.Nie pytaj ludzi, bo większość ci powie zakończ, kopnij go itd, a tak naprawdę w swoim gniazdku boryka się z podobnym problemem.
To twoje życie i nikt go za ciebie nie przeżyje.
Skorzystajcie z poradni małżeńskiej jeśli chcecie być dalej ze sobą
A jeśli nie to zakończcie bez żalu związek i dajcie sobie szanse na inne jutro(usłane innymi problemami).
Jakby mnie zdradził,to w końcu zaczęła bym o niego dbać,aby do innej nie poszedł.
Na 100% Grażyna to facet. Żadna kobieta by tak nie napisała. Jakby mnie zdradził to bym jaja ukręciła a potem kopnęła w dupę! A wydrę za kudły i o ścianę, o !
Poczułem dreszczyk ..jesteś kobietą czynu . Informacja o zdradzie wzbudza stres porównywalny z informacją o śmierci osoby bliskiej .